Det gick ju fort!

Grymt snabb leverans av Klubbhuset!
Måste säga att jag är grymt imponerad över att de kläder jag beställde igår redan har kommit fram. Trots att kläderna skulle tryckas första samt att de levererades med Post Nord. Dock är jag lite mindre nöjd med att jag fick fel storlek i glasögonen jag beställde. Beställde SR Men fick JR. Vad som gått fel där låter jag vara osagt.

Kan ju vara att de inte kollade så noga på orden och bara antog att jag skulle ha stl JR i glasögonen eftersom träningsstället är i stl 150. Eller så kanske de trodde jag skrivit fel.

Nåja, jag har slängt iväg ett mail med frågan om hur man gör ett byte så vi får väl se. Otur, för de skulle verkligen behövas omgående, i övrigt är jag som sagt grymt nöjd med leveransen. Jag trodde ärligt talat inte att paketet skulle dyka upp förrän imorgon eller på måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.