Ännu en trasig teknisk apparat!

Allt på en å samma gång. När man kommit ifatt med att fixa en eller möjligen två saker, då går nästa åt helsike. Just nu hoppas jag på att O’s telefon går att få igång igen. Idag ringde hon från skolan, med panik i rösten.

”- MAMMMMMMMAAAA! Min mobil går inte att ladda och den har bara 7%. Det är inget fel på laddaren för den fungerar med Nathali’s mobil, men varken hennes eller min laddare fungerar med min!
Har du alla mina bilder?!

Alltså jag förstår hennes panik, det gör jag verkligen. Att förlora alla sina bilder är ingen höjdare. Däremot är det inte jordens undergång om man inte har en mobil någon dag. Men om vi inte kan lösa en ny mobil snabbt, då blir det kinkigt.

Tyvärr blev jag mest sur när hon ringde. Vad ville hon jag skulle göra där och då åt det hela? Köra dit och läsa någon form av trollformel över den så dem magiskt bara ska börja ladda igen? Eller kanske i ren panik beställa en i någon annans namn så jag kan köpa en på avbetalning?`Ja, jag får ju fortfarande inte och flera tusen för en mobil har jag ju givetvis INTE råd med nu.

Jag snäste nog av mig något i stil med att vi får titta på det när hon kommer hem för så här på distans går inget att lösa just i detta nu i alla fall. Hon blev givetvis också sur, men vad hade jag för val? Jag förstår ju att hon blev ledsen, det blir jag också. Framför allt när jag inte kan lösa sådana här, egentligen, simpla problem.

Men en sak i taget. Även detta kommer väl att lösa sig, på ett eller annat sätt. Det gör det oftast. Allt går att fixa, en del saker tar bara lite längre tid.

Som jag sagt tidigare, jag och teknik går inte ihop, det ligger en förbannelse över det hela. Vi ska helt enkelt inte ha fullt fungerande teknik i det här hemmet. Det är lite vår grej helt enkelt. Men det kan kanske vara charmigt med att allt liksom bara går på halvfart?

Tack vare min ängel har vi i alla fall fungerande tv och snart också fungerande dator då denna fantastiska ängel även hjälper mig med tangentbordet till den, så nu väntar jag bara på det. Jag är så oerhört tacksam för det att jag i detta nu faktiskt skiter i en trasig mobiltelefon. Det finns värre saker att gråta över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.