När det blir lite körigt!

Den där paniken och ångesten som sprider sig när en senil släkting skickar ett meddelande om att de satt in pengar till barnen i julklapp på ditt konto men kontot är tomt. Man ringer och frågar när denna transaktion skulle ha utförts och får svaret igår. Alltså den paniken!

Var är pengarna? Har personen ens satt in några? har personen satt dem på fel konto? Frågorna var många och det var en å annan svettig minut innan allt kunde radas ut med hjälp av tredje part. Det hela visade sig vara ett systemfel hos banken, pengarna är på rätt plats nu. Men seriöst, Jag trodde för en sekund att jag skulle få en hjärtinfarkt och dö. Inte för att det var mycket pengar, men hela grejen som spelades upp i mitt huvud med hur mycket merarbetet det skulle bli. Min hjärna hanterar verkligen sådan stress på ett bra sätt. Jag måste lära mig att andas!

Jo, det snöar faktiskt i Skåne också ibland, även om det oftast inte är mycket. Oftast inte heller så långvarig. Det kom några fjun igår. De ligger kvar ännu, men jag har inga förhoppningar om att det ska komma mer eller bli liggande till jul. Man får ”njuta” så länge det varar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.