Varför är det jobbigare att handla med tonåringar än småbarn?

Jag visste att det fanns en bra anledning att säga nej, men nu gjorde jag inte det. Jag åkte till Maxi, med dessa tre. Det borde jag inte ha gjort, det blev kaos. Varför har man alltid hoppet uppe om att ungarna ska gå fint och bara uppföra sig? Det var något de gjorde när de var tre år gamla. Då minsann skötte de dig exemplariskt, men någon stans på vägen hände tydligen något.

De två till vänster är de två skyldiga. Tjejen till höger och jag försökte bete oss som om vi inte kände de andra två.

Efter Maxi åkte vi till IKEA för att äta och köpa lampor, som de inte hade så det blev inga lampor. Väl inne på IKEA kämpade jag och O med att bli av med de andra. Efter många om och med hade vi lyckats skaka av oss dem. *Skrattar elakt skratt* I ca 15 minuter stod jag och O och smög på dem medan de rusade runt och letade efter oss. En gång trodde jag att de skulle se oss för jag skrattade så jag höll på att kissa på mig men vi klarade oss.

Nu när man tänker på det, undra vilka som var de mogna av oss egentligen? Nåja! Efter en stund slängde jag upp denna bilden på snap:

Svaret kom snabbt:

De är ju kreativa i sitt sökande i alla fall, oturligt för dem fanns jag inte med i sortimentet. Jag svarade då att vi såg dem och att de skulle sluta klänga på MALM-kartongerna och fick genast ett underbart svar från Arvid:

Till slut garvade vi så mycket att de två herrarna i yngre tonåren hittade oss och vi kunde återgå till bilen och åka hem igen.

Nu har jag precis fixat Lokes nya mobil, som mamma var snäll och hjälpte oss med, och det var ju inte riktigt så enkelt som Apple vill påstå. ”Koppla in och godkänn synkronisering från ditt konto”. Absolut Apple, absolut! Jag kopplade in och datorn talar genast om att iTunes måste uppdateras, sedan hade jag fel lösenord till Apple-ID påstod den. Det gick att logga in på datorn. Var tvungen att göra ett nytt lösen och då skickades aktiveringskoden till den gamla enheten – som inte fungerar. Happ!

Började leta på Apples hemsida om hur jag skulle göra och till slut hittade jag att jag kunde ringa och få en kod. Det fungerade alldeles utmärkt. Telefonen synkade sig och sedan ingen och igen och igen och… 4 ggr skulle den göra detta och trots att jag valde senaste säkerhetskopian påstod den att jag hade en nyare (Det fanns det ju inte, den bara påstod det) och ville installera den istället. Jag valde nej, telefonen sket i det och valde den den ville ha i alla fall för att sedan tala om att filen inte fanns. SA JU  DET! Ville jag skrika men det gjorde jag inte.

40 minuter senare kunde jag lämna telefonen till sonen som var helt överlycklig. Nu ska jag bara komma på hur sjutton man fick in bank ID igen så att han kan komma åt banken och swish, men det får jag göra senare. Är så trött på tekniska prylar nu.

Nu ska jag hänga lite tvätt och försöka organisera in oss inför julfirandet istället. Ting tjing på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.