Vi har överlevt julen. Vi åkte upp till de Småländska skogarna för att försöka få lite julfeeling med snö, trodde vi i alla fall. Det var lite snö på vägen upp och det fanns lite på platsen vi anlände till men dagen innan julafton var det det borta så det blev en grön jul även i år.

Hade med mig kameran upp men trotts detta så blev det inga foton tagna med den. Vi tog nästan inga med mobilerna heller, vi bara var, men barnen tog i alla fall denna bild där de fixat julgran. Se så kreativa de är?

Det blev många fina presenter i år för mig. Jag har nog varit snäll! Ett biopresentkort, ett armband med alla barnens namn ingraverat i evighetens tecken, presentkort på Cassels, en tavla med katternas tassavtryck, ett Harry Potter Cluedo och lite andra småsaker. Givetvis fick barnen flest paket. Sämsta julklappen var nog den jag fick när vi kom hem igen och jag skulle starta diskmaskinen och displayen med knappar återigen gått sönder. På dagen ett år sedan den byttes sist. Kostar mig strax under 2000 kr att laga. Kan snart slänga ut den och köpa en helt ny. Blir aldrig mer en Cylinda känner jag,

Jag ser riktigt fram emot när reparationsnissarna kommet hit den 8/1 och lagar den så jag kan spendera pengar jag inte har på något så irriterande. Men som med allt annat, det kunder varit värre.

Imorgon är det nyårsafton och vi ska bara ta det lugnt, i alla fall jag, L och O. Vi ska faktiskt gå på eftermiddagen och se den nya Jumanji. Hoppas den är ok.

Sedan ska jag hålla tummarna för ett mycket bra 2018. Känns som det behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.