Lite vardagsdramatik!

När det inte händer så mycket i ens liv så får man försöka att hotta upp det lite med egen vardagsdramatik. I lördags skulle vi ju på bio och som jag nämnde så lyckades jag ju köpa biljetter till fredagens föreställning istället. För att ordna upp det så var jag på fredagen tvungen att åka in till biografen för att köpa tillbaka dem samt köpa nya till lördagen.

Eftersom jag skulle på utvecklingssamtal med L kl 15.00 och Camilla med familj på middag kl 17.00 så fick jag försöka köra in till bion när de öppnade kl 14.00. Så långt allting lugnt. Kom in till stan och hittade en bra parkering nästan vid bions ingång. Skitbra! Tills jag skulle betala, då var kortläsaren sönder i automaten. Jag hade inte heller några lösa pengar så jag fick dra ner appen Easy Park för att kunna betala. Vet ni vad jag upptäckte då? Jo, för att få parkera i en kvart så kostade det 2 kr med kort eller mynt, men i appen, då kostade det helt plötsligt 7 kronor. Vad är det för jävla påhitt?

Nåja, jag betalade och gick bort till bion. Då ville inte deras dörrar öppnas och trots att det var folk (kunder) där inne så var det ingen som ville öppna. Häpp! Så där stod jag. Till slut kom en man som skulle ut, då kunde inte han komma ut. Häpp! Han gick och hämtade en ur personalen och till slut lyckades de få upp dörrarna med våld, men efter det fungerade de igen.

Bion köpte tillbaka biljetterna och allt var frid och fröjd tills de skulle boka in biljetterna till lördagen istället. Då fick datasystemet fnatt och det tog en stund innan hon lyckades få ordning på det. Tyvärr kunde hon dock inte registrera våra medlemskap så jag fick rådet att efterregistrera biljetterna. Vilket jag gjorde i söndags, men de har ännu inte kommit in på kontona. Humm!?

När jag gick ut igen så hade ju min tid på bilen gått ut, men appen hade inte påmint mig om det och jag har ju så dåligt minne att jag glömt kolla själv, men som tur var så hade jag inte fått några böter i alla fall.

Hem igen för att stressa till utvecklingssamtalet. Sladdade in på parkeringen med två minuter till godo. L väntade på mig men alla lärare verkade vara på väg hem och ingen hade sett läraren vi skulle ha samtal med. Efter att ha väntat i tio minuter så frågade vi en annan lärare och hon meddelade att denna lärare vi skulle ha möte med inte ens var på skolan och tyckte det var märkligt att ingen meddelat oss detta. Vi väntade tio minuter till men ingen dök upp, så vi åkte hem. I måndags fick jag mejl från läraren som beklagade det hela. Han var inte på skolan men hade lämnat över mötet till den andra klassläraren. Hon hade dock ett annat möte före, som dragit ut rejält på tiden. No shit!

Borde man som lärare då i alla fall inte kolla utanför om någon annan väntar och tala om att de är sena? Känns rimligt i min värld i alla fall. Speciellt som de drar över på vår tid med mer än 20 minuter samt att det var 10 minuter mellan möten?

Ja, ja! De skulle höra av sig om en ny tid. Får väl se vad de har att erbjuda.

Kändes som jag stressade hela fredagen så jag trodde det skulle bli lite lugnare på lördagen, men då strulade det återigen med bion. Joråsåatte! Nathali ville följa med och vi kollade då om det fanns platser kvar. Det gjorde det. En jäkla massa platser faktiskt, vilket var jättemärkligt eftersom hon i kassan sagt att det var rätt fult när jag bokade om biljetterna. Det visade sig att de platser vi köpt och hade fysiska biljetter till fortfarande stod som lediga på hemsidan. Jag försökte ringa till bion men det verkar ju lögn i helvete. Man får nämligen bara tre val i telefonen.

1: Gäller det handikapplatser? – Nej!
2: Gäller det bokning för mer än 8 personer? – Nej!
3: Gäller det övriga frågor? – Ja!
Vi hänvisar dig till någon av våra kanaler på nätet.

La på och ringde igen, tänkte välja någon av de två första alternativen istället. Gick sådär, de blev sura och ville inte hjälpa mig. Men skit i det då tänkte jag och gav upp. Skrev ett meddelande till dem istället precis som telefonsvararen sagt. Gissa vad? Svarstiden är 2-3 arbetsdagar!
Vi bestämde oss för att köra i god tid istället och reda ut soppan på plats. Det visade sig att bokningssystemet fått fnatt men vi fick våra platser och Nathali fick en plats också. Som tur var så fanns det två plaster lediga bredvid varandra så O kunde sitta bredvid Nathali så hon slapp sitta själv.

Filmen var verkligen jättebra. De hade lyckats få ihop storyn bra även fast filmerna inte följer storyn i böckerna något vidare. Som vanligt när jag ser en film jag älskar så vill jag ju se den omedelbart igen. Men det är bara att vänta.

Vi var så tidigt på plats att de knapp hunnit städa salongen än Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.