Mer vardagsdramatik!

I måndags fick vi akut åka till veterinären med lilla Seth Rydell, vår hamster. På bara en vecka hade han blivit jättedålig, med massor med knutor, helt pälslös på hela magen, kunde inte gå m.m. och på måndagen hade han inte ens varit ute ur sitt hus för att äta eller dricka så vi var överens om att nu gick det inte längre. Så vid sextiden så åkte vi in till veterinären där de tog så bra hand om oss.

Vår lilla sötplutt. Trodde inte att det skulle bli så jobbigt att förlora honom men jösses, jag ville definitivt inte vara i rummet när de gav honom sprutan men T ville så hon stannade och höll honom. När de gett honom sprutan gick jag in igen. Både hon och jag grät. O hade kompisar hemma så hon följde inte med men hon grät när vi åkte med honom och L var på innebandy och blev jätteledsen när jag skickade sms till honom och berättade vad som skulle ske.

Vi valde att ta med honom hem igen för att begrava i trädgården. Det jag mitt i allt glömde bort är att det är fruset i marken, så för tillfället har vi en död hamster i frysen. Han ligger i sin lilla låda med bomull. Känn lite makabert på något vis att ha honom i frysen, men vad ska man göra?

Lilla Seth, vi kommer sakna dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.