Ännu mer vardagsdramatik!

Vet ni vad som händer om man lägger en sådan här i mikron och startar den? Det ska jag berätta.
Härom dagen så skulle O göra varm O’boy och satte in en kopp. Vi är alltid lite lata när vi gör det och sätter koppen bredvid den snurrande tallriken. Det finns plats bredvid där en kopp får plats. Svårt att förklara, men jag orkar inte fota – lat ni vet. I alla fall om man ställer koppen där så slipper man ta ut plastlocken som ligger i mikron, återigen lata.

Nu var det dock så att locken hade legat på köksbänken innan och jag hade bara slängt in dem utan att titta i dem. Av någon anledning hade någon i familjen lagt en sådan klämma på bilden i det ena locket. Något jag inte såg alltså. Så när O startade mikron så lät det först som en borrmaskin och sedan kom det en stor lång blå blixt. O rusade fram och öppnade luckan medan jag undrade varför det lös så märkligt inne i mikron. Det visade sig att den lilla rackaren smält fast i locket som nu brann väldigt vackert. Jag lyckades i alla fall få ut locket och släcka branden medan O i godan ro startade mikron igen. Den verkar ha överlevt dramatiken!

Nu har vi testat att både köra dessa jäklar i diskmaskinen (den gick sönder) och i mikron (den överlevde). Nu hoppas jag att jag inte behöver hitta dem i några fler av alla elektroniska apparater man har i ett hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.