En aktiv lördag!

Idag har jag varit aktiv så det räcker för en halv livstid. Så känns det i alla fall. Upp tidigt, redan vid sju för att O skulle iväg till Höör på utbildning. När hon väl åkt iväg så var det ju rätt onödigt att gå och lägga sig igen så jag började plocka ihop saker som skulle till tippen. En trasig bokhylla, ett trasigt element, en massa pappersförpackningar och plastförpackningar som inte fått plats i tunnorna och en hel del trasiga mobilladdare. Hur många sådana sluter man egentligen ut under ett år?

När jag kom hem igen fortsatte jag med att rensa avloppet i badrummet. Det var totalt tvärstopp där och jag har skjutit upp det lite för länge så nu var jag tvungen. När jag ändå var igång så kom jag på att det var rätt länge sedan som jag skurat duschen på riktigt så då tog jag tag i det och det slutade med att jag även städade ur de olika skåpen. En riktig storrengöring med andra ord. Känns bra. Problemet är dock att nu stinker det badhus i hela huset eftersom jag gick igång med korinet i duschen.

Efter denna framfart fortsatte jag i köket med att slänga gamla rester från kylen och nu har jag äntligen satt mig ner några minuter innan jag ska dra igång med kvällsmaten.

Egentligen är det ju inga storverk jag uträttat, men jag är helt slut. Känns så irriterande att sådana här saker tar musten ur mig fullständigt. Nåja, ikväll blir lite i alla fall slapp i tv-soffan med Melodifestivalen. Förra veckan missade vi ju eftersom vi var på bio och det visade sig att det inte var någon större förlust. Denna vecka verkar bidragen i alla fall vara en aning bättre.

Ha en fortsatt underbar kväll vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.