Nya skruv!

Det här med att göra om i sovrummen. Det tar sådan tid. Mest för att det fattas pengar att byta ut möbler. Har lagt ut lite möbler till försäljning, men det går trögt. Har bara lagt dem på FB men funderar på om jag ska lägga dem på Blocket också?

Sommardäcken som jag la ut på Blocket är det ingen som är intresserad av tydligen. I alla fall inte än, så trist. Det är inte så att jag begär en förmögenhet för dem heller. 500 kr och då får de även fälgar. Kanske lade jag ut dem lite för tidigt? Skulle jag väntat? Det är dock inte speciellt lång tid kvar man får köra på vinterdäck med dubb så jag håller tummarna att någon nappar.

Även Seths bur försöker jag bli av med. Hade behövt de där pengarna för att köpa en ny hylla till L bland annat.

Jag har i alla fall bytt TV:n i sovrummet. Jag vet inte om det blev bättre eller sämre. Den tv:n som hängde där hade ju döda pixlar som jag visat innan och denna TV fick vi från ett dödsbo och den har ju några år på nacken. Den är lite mer pixlig helt och hållet. Lite dålig upplösning och ljudet är inte det bästa men nu orkar jag inte byta igen. Nu får det vara som det är. Jag får helt enkelt leva med det. Bara rena turen att vi kunde få en tv. Så man får vara tacksam.

Jag trodde det skulle gå snabbt att byta tv, ack så fel jag hade. Plockade ner tv:n och skulle skruva fast väggfästet på den ”nya” tv:n. Då visade det sig att det inte var samma dimension på skruven. Så det var bara att börja leta i gömmorna för att se om jag kunde hitta några andra. Det gjorde jag såklart inte så jag tog en vända till Bauhaus och kollade i deras lösvikt. Minsta vikt att köpa var 20 gram, mina fyra skruvar vägde 21 gram och kostade hela 13 kr. Wink

Hem igen och skruvade i de nya skruvarna. Tänk att jag lyckades köpa skruv utan att veta hur stora de skulle vara. De skruven som satt i den förra tv:n var M6 30 mm och jag chansade på M5 30 mm. Jag är så fantastisk! Får man tycka att man är bra när man lyckas?

Lovade att visa lite före- och efter-bilder men ni får vänta ett tag till, mitt rum går nog att fota i.o.f.s men som sagt, liten stund till så kommer det bilder.

Inser att alla mina uppdateringar är så trista nu för tiden. Ska försöka bättra mig. Nu ska jag i alla fall rusa iväg och hämta två grabbar på innebandyn.
Tjing så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.