Jag vill också kolla på fria vårtsvin!

Där sitter hon (T) och här sitter jag med mössa och fryser i snålblåsten. Livet är lite orättvist ibland, men jag är så otroligt glad över att hon får uppleva allt detta. Hon har bara varit borta i fyra dagar, men hon har redan fått uppleva så ofantligt mycket.

Igår lämnade jag bilen på verkstaden för att få kostnadsförslag på de saker bilprovningen sagt måste fixas, plus ett fel som jag själv vill åtgärda men som bilprovningen inte ansåg vara något fel.

När jag skulle åka hem från Helsingborg så var jag nog 1: inte vaken eller 2: helt jäkla blind. Jag lyckades nämligen komma på fel buss och hamnade i Ängelholm istället för i Åstorp. Grattis till mig! Hur lyckas jag ens? Som tur var så kunde jag hoppa av bussen i Ängelholm ett par stationer innan stora stationen och kunde gå över gatan och hinna med rätt buss mot Åstorp med ca 2 minuters marginal.

Det här med att Camilla alltid kör vilse? Jag får nog sluta mig till den skaran. Hur i hela friden lyckas man ta fel buss? Den ena heter 520 och den andra 506. Att läsa fel på detta är för mig en gåta. Skickade sms till sonen om mitt misstag där jag berättade att jag kanske kunde bli lite sen. De var ju hemma och hade studiedag och jag ville ju inte att de skulle bli nervösa om jag nu skulle bli borta några timmar. Han var oerhört förstående och skickade tillbaka några hysteriskt skrattgråtande emojis. Jag tackar särskilt för detta.
Sedan var jag ju tvungen att berätta eländet även för pappa och Camilla som reagerade på liknande sätt. Kul att man kan underhålla någon!

Något som jag tycker är lite konstigt dock är att busschauffören inte sa något när jag köpte biljett, till just Åstorp. Borde han i alla fall inte frågat om jag möjligen inte klivit på fel buss? Nåja, allt löste sig och jag fick en trevlig tur till Ängelholm i solskenet.

Idag har jag varit och hämtat hem bilen igen. För att slippa missöden så skjutsade Camilla in mig. Tusen tack för det! Nu ska jag bara bestämma mig för hur dessa fel på bilen ska lösas, det blev ju en aningen dyrt att åtgärda, om man säger så. Ska börja med det som jag själv tycker är viktigast. Att byta rör och slangar till tanken så man kan få ner bränslet i tanken och inte ut på vägen.

2 reaktion på “Jag vill också kolla på fria vårtsvin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.