Två stenar!

igår föll en stor sen från mitt hjärta och idag en till. Igår fixade pappa med en annan verkstad som kan fixa min bil till ca en tredjedel av priset mot vad Mekonomen ville ha. Helt fantastiskt, så även fast jag nu måste åka till Småland med bilen så blir det totalt sett betydligt billigare. Inte nog med det. Jag behöver inte heller känna panik över att inte ha tillgång till bil under tiden, då jag kan ta pappas extrabil så länge. Vi sa att smartast är nog att vi åker och möts på halva vägen och byter bil med varandra. Låter som en bra plan i mina öron.

Ska bara byta det där sabla bensinröret först på tisdag bara.

Den andra stenen trillade idag. Fick ju för ett tag sedan ett brev från FK där det stod att jag skulle betala tillbaka felaktigt utbetalt vårdbidrag för förra året. Jag överklagade och idag fick jag beslut om att min överklagan godkänts. Jag slipper betala tillbaka dessa 4700 kr. Den glädjen? Förstår ni? Det har löst sig med både bil och denna återbetalning. Nu håller jag bara tummarna för inte för stor restskatt bara. Vill verkligen inte ha deklarationen i år. Det kommer inte bli någon rolig läsning men det känns ändå lite bättre när jag vet att ovanstående saker löst sig.

Loggade även in på FK och ansökte om avbetalningsplan på de 2300 kr som jag fått för mycket i bostadsbidrag och mitt förslag på återbetalningsplan godkändes direkt. Känns väldigt bra.

Det som för ögonblicket ger mig mest ångest just nu, är det här. Den förstnämnda bilden. Jag vill också gå i Foppatofflor och mysa. (Båda bilderna tagna idag).

En reaktion på “Två stenar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.