Så var det helg igen!

Medan jag och L var inne på Maxi igår så fick jag notis om att jag fått ett brev inne på Kivra. Misstänkte direkt att det var deklarationen som kommit in. Mycket riktigt! Så bland frysboxarna öppnade jag med skakiga fingrar PDF-filen och skrollade ner till slutet utan att titta. Sakta men säkert öppnade jag ena ögonlocket och liksom kisade på texten.

Summa att betala: 2561 kr. Jag pustade ut. Inte för att det känns bra att få betala, men för att det inte var mer. Jag hade förväntat mig en betydligt högre summa. Detta går ändå att lösa. Så nu ska jag betala in lite på skattekontot varje månad fram till 12:e november, som är sista betalningsdag. Det borde jag kunna fixa utan att gå under helt och hållet, så där föll en tredje sten från mitt hjärta.

Och nu mina vänner, är det fredag, så nu tar vi helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.