OFF!

Jag har inte orkat. Jag är inne i en sådan där period igen där allting är mest trist och tråkigt. Sådär att man inte riktigt vet vad man ska ta sig till riktigt, energin att göra något finns inte och det mesta är trist. Vi som gjort så mycket. Vi har varit iväg på innebandycup i Mölndal t.ex. Men jag har inte funnit orken att skriva om det. Inte heller veckans låt. Sedan dog Avicii mitt i allt och även fast jag inte känt honom personligen fullkomligt däckade det mig.

Kanske kan det bero på att jag känner igen mig ibland i hur han känt det? Har ni sett hans dokumentär? Alltså fy fan säger jag bara, hur kan det ha fått fortgå? Det undgår mitt förstånd. Varför har inte hans nära och kära strypt vissa andra personer i hans närhet? Varför? Så många varför?

Avicii är inte den artist jag i första hand lyssnar på men för den saken skull tycker jag inte att hans musik är dålig. Han var för sjutton ett geni utan dess like. Jag lider med vad han fått gå igenom, vad hans nära och kära går igenom nu och jag är arg för att han inte bara kunde få hjälp och bara få göra det han ville utan den enorma press på sig som han hade. Det är inte rättvist!

Ni får ha överseende, jag kommer tillbaka igen, men jag är lite off för tillfället.

Tjingeling på er så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.