Förlåt mitt tjat!

Jag har svårt att ta mig samman, och jag har svårt att vara kreativ, på alla plan. Förlåt mitt att jag kanske upprepar mig och tjatar, men jag kan inte släppa det här med Avicii. Det berör mig så enormt. När det pratas om honom i media kommer tårarna på en gång. Varje gång jag ser en bild på honom, och det är ofta med tanke på att det är det enda som syns i de flesta flöden, framför allt på instagram, så kommer tårarna. Och det är inga stillsamma tårar, nej, det är fulgråten som kommer. Jag fullkomligt bryter ihop.

Jag kände inte honom, han var inte ens den artist jag lyssnat mycket på, men han var ett musikaliskt geni och verkar vara en så otroligt ödmjuk människa. Det går inte att förklara för jag vet verkligen inte varför jag reagerar så här. Det här är till och med värre än när Paul Walker dog och då sörjde jag länge.
Jag har flera videos i min mapp ”Titta senare” på youtube, de har legat där ett tag, sedan innan han dog faktiskt, det är framför allt interljuver, och nu kan jag inte förmå mig till att titta på dem. När Tims föräldrar gick ut med sitt brev igår så bara brast det för mig. När ska detta börja tas på allvar?

Jag vet ju själv hur det är. Inte hur han hade det givetvis, jag kan aldrig jämföra mig med honom, inte på några plan alls, förutom att jag vet hur det är att känna att det liksom inte går längre. Jag vet hur det känns när folk runt omkring tycker att det bara är att köra på medan man själv vill låsa in sig i en garderob och inte ens vill prata med sig själv. Just det där att folk lyssnar, men de hör inte – förstår inte. Om det handlar om att inte vilja förstå eller att man inte vet hur man ska göra vet jag inte. Men ibland räcker det med att bara säga: ”Ok, fine, vi skiter i det här och det är okej”. Det är en början, sedan behövs det såklart mycket, mycket mer, men man måste börja någonstans. Framför allt att någon verkligen VISAR att de har hört dig.

Man skulle ju aldrig tvinga en person med brutet ben att springa ett maraton, så varför ska en person med en trasig själ behöva göra det den inte klarar? Jag kan för mitt liv inte förstå det.

Jag är arg! Framför allt på vissa personer i hans team och då framför allt en människa. En människa som yttrade något så oerhört korkat som ”Varför sa han inget? Då kunde vi ha hjälpt honom.”. Nej, bara nej! Titta på dokumentären igen kära du. Han säger klart och tydligt att det kommer bli hans död, det syns med all tydlighet hur han mår och du kör över honom. Jag förstår att du gjort ditt Instagramkonto privat. Antar att det är fler som har ungefär samma åsikt som jag och jag antar att du fått många mindre snälla kommentarer, men jag säger såhär: Det kan du gott ha din Djävel!

R.I.P Tim ”Avicii” Bergling!

En reaktion på “Förlåt mitt tjat!

  1. Känner likadant, det berörde mig djupt, på ett plan jag inte förstår att jag kan känna för en person jag inte känner, har ju bara lyssnat på hans musik lite grann och sett dokumentären, som också grep tag i mig, hårt! Och kanske är det så att man måste ha varit där själv för att förstå att det kan gå så långt, för jag förstår verkligen att man kan känna att det till slut bara finns en väg ut, även om jag själv aldrig varit i närheten av den gränsen, och att jag aldrig kan veta hur en annan människa känner och upplever saker, men jag förstår att det kan kännas så, för när ångesten griper tag i en… Kanske har jag en ”fördel” av att min ångest triggas av yttre saker, den är på något sätt lättare att fly ifrån (antingen möter man den eller flyr man), men ångest som kommer av inre påverkan, hur hanterar man den i det långa loppet? Långt och svamligt, ja, men jag är helt med dig i dina tankar om detta! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.