Först går det upp, sedan går det ner …

Så sjukt trött! Jag har ju börjat gå på lite olika workshops m.m. via det här programmet som FK har i samarbete med AF. Tanken är ju att återgå till arbete igen och just nu håller jag på att ”kartläggas”. Fanns onekligen rätt märkligt. För tillfället är jag där två dagar i veckan, två timmar åt gången och jag tror inte jag varit så trött någonsin.

Jag orkar verkligen ingenting. Efter att jag kommit hem från dessa möten skulle jag kunna sova flera dygn i sträck. Är det ens normalt? Jag försöker bli mer aktiv, det är ju viktigt med motion o.s.v. men det gör mig ju än mer däckad.

Ta idag till exempel, gick upp klockan 09.00 ungefär och fick på mig trängiskläderna så jag kunde ge mig ut och gå min runda, (Har hittat en runda på ca 6 km att gå som inte är allt för ångestframkallande.) när jag kom tillbaka blev jag sittande utanför på trappen i solen en stund innan jag gick in och fixade något att äta. Satte mig sedan ute igen i solen innan jag orkade ta mig in i duschen och nu ligger jag här på sängen. Orken är helt borta. Jag har massor att höra, massor jag vill göra men det går inte och det ger mig panik.

Hur ska man kunna finna människor att integrera mig med om jag inte ens orkar hålla mig vaken? Är så börbaskat trött på det här nu. Ja, jag vet att det tar tid att ta sig ur en utbrändhet, men det här är ju inte jag.

Min samtalskontakt jag har under mina möten var ytterst snäll och hjälpsam med att visa på en bild var jag befinner mig. Visst är det praktiskt när andra kan berätta när man inte vet själv?

Hon slängde i alla fall upp denna bild och pekade. ”Här ungefär befinner du dig. Du har ännu inte kommit till den punkt där du accepterat att du inte är den du en gång varit.”Det är nog sant. Jag har ytterst svårt att ta in min situation. Det här är inte jag, inte på långa vägar. Jag vill egentligen ta risker, hitt på saker utan att planera så himla mycket i förväg, jag vill kunna ha många människor omkring mig, vänner …

Så är det ju inte idag! Idag klarar jag inte för många människor på en gång, jag sitter oftast själv och blir trött av att bara göra en konversation och det är ju inte jag. Det är orättvist! Jag vill ju så mycket! Jag vill vara social men har blivit en ensamvarg. Är det ok att tycka livet är skit ibland? 

Idag är verkligen en sådan där dag då man bara behöver en kram och någon som finns där utan en massa krav på att man ska vara aktivt tänkande och att man inte behöver ha en konversation. Helt enkelt någon som bara står där vid sidan och plockar upp bitarna. Men var finns du? Det är frågan det.

Nu ska jag i alla fall ta på mig leendet och gå ut i verkligheten en stund – affären,  och låtsas att jag har världens bästa liv.

Puss på er alla fina där ute ?

2 reaktion på “Först går det upp, sedan går det ner …

  1. Ja, det är klart att man får ha sina dåliga dagar ibland. Du kan alltid skriva till mig om det är något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.