Har inget vettigt att skriva men …

Vilket väder vi haft den senaste veckan. Helt fantastiskt, så här vill jag ha det jämt, jag är inte byggd för kyla. Nu vet jag att lite lyligare väder är på väg in så det gäller att ta till vara på de dagar man får med bra väder. 

Igår åkte jag och tjejerna ner till stranden en stund på kvällen, jag kände på vattnet men något dopp blev det inte. Det var iskallt, fötterna blev röda på bara ett par sekunder och det kändes som hjärnan skulle få en chock. Ändå bär der flera barn som badade. Känner inte barn att det är kallt?

Det är även när det börjar bli så här bra väder man inser att man vill gå till frissan och klippa sig och färga bort allt det gråa håret, samt köpa sig lite t-shirts. Men tyvärr så blir det inget med det. Pengakontot är tvärtomt och det suger, på riktigt! 600 kr kvar tills pengar kommer in nästa gång och det måste räcka till mat och bensin så jag kan ta mig till mina aktiviteter jag har i samarbetet med AF och FK.

Mötena gör mig fortfarande helt utmattad och jag kan sova flera timmar i sträck efter mötena. När tror ni det vänder? Är så trött på att vara trött. Alla säger att motion hjälper – in my ass att det gör. Jag har de senaste två veckorna verkligen kämpat på med promenader men inte sjutton blir jag piggare, så är det bara ett påhitt att man blir piggare av motion eller är jag verkligen så körd i botten att dessa promenader ger mer skada än nytta? Jag vet verkligen inte, men jag kommer i alla fall kämpa på med dem, har jag tur kanske jag län tappa något kilo eller två och det hade varit fantastiskt.

Jag och Camilla har även tagit några rundor till det ena utegymmet vi har här i kommunen. Riktigt nice, och man känner sig duktig efteråt. Förutom den grymma träningsvärken man får. Har även konstaterat att jag varken har kondis eller styrka längre. En armhävning är ungefär vad jag orkar göra – EN! Jag hoppas ju att det blir bättre md tiden.

Vi har dock kommit på en dålig, eller i alla fall en sämre, sak med utegymmet. Det ligger så öppet så när solen gassar finns det ingen skugga alls och gymmet blir i stort serr oanvändbart. Det hade varit bättre om de lagt det i skydd al lite träd eller liknande. Eller möjligen satt ett tak över. Då hade det även varit lättare att använda det även om det är lite sämre väder med regn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.