Litet inlägg om absolut ingenting!

Hur underbart väder har vi inte? Jag blir helt lyrisk av det. Skulle det nu vara så att vi inte får någon sommar ”i sommar”, så har det i alla fall varit helt fantastiskt nu. Nästan tre veckor med strålande sol och värme. Det här gör gott för mig själ. Skulle kunna vara ute dygnet om när det är så här, bara njuta och strunta i precis allting annat, men så fungerar det ju inte riktigt för tyvärr kommer ju livet lite emellan också.

Det går förhållandevis bra för mig på det här som jag håller på med ihop med AF och FK. Jag blir återigen bara så fruktansvärt trött. Efter de två timmar jag är där skulle jag kunna sova i ett dygn. Hjärnan är verkligen inte van vid att tänka, vara vaken, ta in intryck o.s.v. men förhoppningsvis så blir det snart bättre. Även fast det är jobbigt är det ändå underbart att få vara lite social. Vi är ett glatt gäng som varierar i storlek mellan ca 7 och 13 personer. Varje möte bjuder i alla fall på många skratt och det är fantastiskt.

Mina promenader börjar göra susen också. Har sänkt min tidsåtgång på mina 6 km med hela tio minuter nu. Yay! Det känns otroligt bra att kondisen börjar komma ifatt mig igen. Nu ska bara mina knän förstå det också så kanske man kan få upp tempot ännu mer.

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, men ni vet ju hur jag är – periodare, dessutom har det ju inte direkt hänt något spännande. Det är liksom samma gamla vanliga. Upp på morgonen, ta tag i dagen, matlagning o.s.v. Blir ju lätt så när både ork och pengar är begränsade. Denna månaden är riktigt åt skogen men allting går.

Jo, förresten jag och T har varit ute på lite olika uppdrag och kollat hus. Inte åt oss men åt en släkting som ska flytta neråt. Så vi har fått vara de första ögonen utåt och godkänt eller förkastat hus personen hittat på Hemnet. Det har varit riktigt kul. Vi har hittat ställen runt om i Skåne vi aldrig besökt innan. Några riktigt fina platser har vi sett, och fel har vi kört, men vad gör väl det om hundra år?

Nu håller vi bara tummarna för att släktingen i fråga snart kan hitta sitt hus så att vi kan få lite bättre kontakt igen. År och avstånd har ju förstört lite av det.

I helgen händer inte mycket. Det är lite lugnet före stormen eller hur man ska säga. Snart är det ju både avslutningsmiddagar, bal, spexfoton, student, vanliga skolavslutningar m.m. Känner mig helt matt av det, redan!

Ha en fin, fin helg allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.