Håll era tummar tillsammans med mig!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!

Efter månader av tänkande, funderande och ännu mer tänkande och funderande så har pappa och Meg äntligen tagit beslutet att flytta närmare oss. Som jag har längtat.
Det har varit många år av ångest för att jag att haft dem så långt ifrån mig. 30 mil till sina närmaste släktingar har många gånger varit väldigt jobbigt. Jag har alltid stått min pappa otroligt nära så det har smärtat många gånger när man bara kunnat prata i telefon när man egentligen bara velat åka hem till honom.

Många gånger har jag undrat varför jag egentligen flyttade så långt, lite mot min vilja. Men som ung och dum använder man inte alltid hjärnan på rätt sätt och när sedan livet tog de vändningar de gjorde så har jag på undrat hur jag ska komma ur detta.

Vi har diskuterat detta fram och tillbaka, vänt ut och in på alternativ och det har sannerligen inte varit lätt med tanke på alla aspekter som vi varit tvungna att ta hänsyn till men nu äntligen så verkar vi ha en lösning. Så snälla rara alla ni som läser. Håll tummarna för oss fram till den 16/7. För då har vi förhoppningsvis en lösning på problemet, några fler pusselbitar måste falla på plats men vi är på god väg. Så pleace, pleace, PLEASE! Håll era tummar!

2 reaktion på “Håll era tummar tillsammans med mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.