Vi tog en liten tripp ut till Kullaberg på midsommardagen!

Midsommardagen drog jag och barnen upp på Kullaberg, det är så oerhört vackert och rogivande där. Jag skulle kunna vara där hur länge som helst, men tyvärr tröttnade mitt sällskap fortare än jag.

Tänk att en bild som blev helt fel ändå kunde bli så rätt. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men jag älskar den här bilden trots att fokusen blev helt fel. Jag kan ju ingenting om fotografering heller så… Hade jättegärna velat gå en kurs, men det har jag ju inte råd med.

Äldsta och yngsta!

Sonen är ju den där som som ska klättra precis överallt, men denna gång lyckades jag att hålla honom på någorlunda plan mark – nästan!

Sen är det ju det här med att försöka få alla tre att kolla in i kameran på en å samma gång, ett helt hopplöst uppdrag, de är värre än en förskoleklass i sockerchock. Jag vet inte hur många gånger jag testade på olika ställen, men det sket sig ganska brutalt.

På vissa platser när man går på stigarna så kan man nästan få känslan av att man faktiskt inte ens befinner sig i Sverige längre, så länge man inte tittar på växtligheten så kan man nästan få känslan av att befinna sig i ett Medelhavsland.

Jag är inte så bra på att hitta ställen att åka till så tyvärr blir det ofta samma platser vi åker till. Det är lite trist, men jag ska försöka bli bättre på att hitta mysiga platser. Någon som har tips om fina platser att besöka i Skåne?

4 reaktion på “Vi tog en liten tripp ut till Kullaberg på midsommardagen!

  1. Inte Skåne men Halland är fint så här års. Om ni vill åka lite längre kan jag rekommendera Bohuslän.

    • Har inte råd att åka för långt och måste gå att åka över dagen bara så det behöver vara i krokarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.