Kan inte ringa!

Av någon anledning kan jag inte längre ringa med min telefon. En Samsung Galaxy S8. Någon mer som har det problemet? Antingen så går det att det kopplar upp och man kan prata i några sekunder innan det blir tyst och ingen av oss hör varandra, eller så kan man prata någon minut innan det blir tyst. Oftast kommer det tillbaka efter en stund men ibland kopplar det bara ifrån.

Detta gör ju att man inte kan föra ett samtal med någon så måste kontakta dem imorgon och höra om man kan skicka in den eller något, för som det är nu är den helt oanvändbar som telefon. Om man inte ringer på messenger eller liknande, men det kan man ju inte göra till t.ex. arbetsförmedlingen, läkaren, försäkringskassan eller andra personer och instanser som inte har messenger.

Varför händer sådant här mig hela tiden? Teknik ska bara fungera och jag har varken råd eller lust att införskaffa någon ny heller. Så jag hoppas att de kan hitta problemet och att det går på garantin för den är ju inte äldre än 5 månader, men med min vanliga otur kommer de väl skylla på operatören. Något som INTE är problemet då det går alldeles utmärkt att ringa med den gamla telefonen. Den har ju dock andra fel, det var ju därför jag köpte en ny.
Får försöka höra av mig till dem imorgon. Håll tummarna, jag kan inte ha fler motgångar nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.