Fortfarande dålig på att uppdatera!

Hej vad tiden går. Vi har haft fullt upp så jag har återigen inte hunnit/orkat uppdatera något. Förra fredagen fyllde O år. 16 år närmare bestämt, något som inte firades så så ingående mer än att hon bjöd en massa kompisar som kom med många fina presenter. Badankor till exempel. Ha ha! Ni som hängt med ett tag vet ju att hon samlar på udda badankor.

Anledningen till att vi inte firade så mycket var att de flesta som skulle kunna komma var upptagna med annat och vi själva hade också lite ont om tid. Förhoppningsvis blir det lite mer firande i veckan som kommer.

För två år sedan så var vi ju på ett läger i Värmland för ensamstående föräldrar, där fick vi många nya vänner och en av de familjerna vi lärde känna kom i lördags på besök. Vi har inte träffats sedan dess men vi hade det supertrevligt och barnen kommer verkligen jättebra överens. Vi tog nattliga (och dagliga) bad i Ängelholm, hittade ett nakenbad för damer i Mölle, spatserade i Helsingborg och hade långa samtal på kvällarna.

Det kändes så otroligt bra att få bryta mönstret lite och göra något annat. Så trots att jag nu är helt slut så gav det ändå energi, positiv energi, något jag inte haft på länge. Jag har sovit som en gud.

De stannade till i tisdagskväll och i onsdags var det upp tidigt igen för att åka till Halmstad och hämta en kyl, frys och spis. Något som tog nästan hela dagen då jag först skulle hämta ett släp, köra till Halmstad, hämta grejerna, lämna av sakerna i Örkelljunga och sedan tillbaka med släpet igen.

Tur jag hade med mig tre starka tjejer. Tack T, Terese och Elin för hjälpen, ni var guld värda!

Igår var jag på min ”kurs” igen och idag har jag varit och lämnat Nathali och O på stationen så de kunde ta tåget med sina kompisar hem till Leos (En kompis till O) farmors sommarstuga som ligger utanför Karlskrona. Jag hade ju egentligen önskat mig en sovmorgon efter en intensiv vecka men det får det bli i morgon istället. På söndag dyker pappa och Meg upp igen för på måndag smäller det. Har ni hållit tummarna som jag bad om. Vågar inte berätta något än, inte förrän allt är löst men jag lovar att ni ska få veta så fort allt är klappat och klart.

Men eftersom nästan all min energi är slut nu så kommer denna dag att tillbringas i soffan med en jämrans massa serier och glass. Så det så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.