Konsten att köpa ett sängbord på Jysk!

O fick ju en del pengar när hon fyllde år. För dem har hon börjat köpa nya saker till sitt rum.Bland annat har hon köpt ett sängbord som vi hittade på Jysk. Vi har letat länge efter ett som skulle vara i lagom storlek och när Jysk hade rea på ett av de borden hon gillade men som egentligen var alldeles för dyrt så skulle vi slå till.

Det visade sig att de inte hade bordet hemma men att de kunde beställa hem det igen. Vi var där på torsdagen och de lovade att bordet skulle vara hos dem i början på veckan efter. Det skulle komma ett sms sa de.

På tisdagskvällen får jag ett samtal från Jysk. Ett samtal som börjar med att en snorkig tjej grinigt frågar om jag inte ska komma och hämta bordet jag köpt. Förklarade att jag inte fått något meddelande om att bordet kommit och att det är därför jag inte hämtat det ännu. Då blev hon ännu surare och sa att de visst skickat sms. Synd tycket jag, för jag hade i alla fall inte fått något. Lovade i alla fall efter många om och men att komma in dagen efter (på onsdagen) och hämta det. Då helt plötsligt var det ingen brådska längre.

På onsdagen kör jag in till Jysk med mitt kvitto och uthämtningsavtal. Då helt plötsligt påstår de bordet redan är utlämnat. Trodde jag skulle få ett frispel där och då. För de tyckte nämligen att jag skulle bevisa att jag INTE fått bordet. Hur i hela helvete skulle jag kunna bevisa det?

Efter ca 20 minuters tjafsande fram och tillbaka och några samtal mellan kollegorna så tyckte de i alla fall att jag skulle ta bordet som stod i skylten. I helsike heller sa jag. Ok att köpt det på rea men det ger dem inte rätt att ge mig ett utställningsexemplar. Folk bakom mig i kön började bli lagom irriterade på att det tog tid samt att de helt och hållet strulade till det för mig så de började också gnälla på personalen om att lösa problemet åt mig.

Nya samtal med någon kollega ute på lagret som helt plötsligt hittar mitt sängbord men tror ni han kan komma ut med det? Nope, jag får själv gå ut på lagret och hämta bordet. Väl hemma packar jag upp bordet. Då saknas två skruv, men ”händig” som man är så hittade jag två likvärdiga i mina gömmor så jag kunde skruva ihop det. Hopmonterat och färdigt märker jag att det är en skada i den ena skivan. Ringer då upp Jysk och frågar hur jag reklamerar. Då behöver jag först montera ner bordet igen och komma in med alla delarna i originalförpackningen och sedan kunde de beställa ett nytt bord till mig.

Tack, men nej tack sa jag och hämtade färgburken och målade i den lilla flisa där det ar skadat. vet man var skadan är så ser man den annars inte. Så nu får det vara som det är. Orkar helt enkelt inte krångla mer.

Vilket sängbord det är? Jo, detta:

I det stora hela är ändå både jag och dottern nöjda med bordet. Med servicen, inte lika mycket. Nästa gång jag köper något på Jysk hoppas jag i alla fall att de har grejerna hemma så det inte strular när de ska hämtas ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.