Hur har ni det i värmen?

Den här sommaren har gått i en rasande fart. Om bara en vecka (ca) börjar O skolan igen och L börjar veckan efter. Att T inte går tillbaka till någon skola känns fortfarande helt overkligt. Ser det som sommaren som kommer gå till historien. totalt sedan i början på maj har det inte regnat mer än max en timme totalt. Jag förstår dem som tycker det är jobbigt och jag förstår problematiken det för med sig, samtidigt så njuter jag. Jag kan leva med detta, jag älskar detta. Jag blir levande av att åka på nattliga turer till stranden och bada i det varma vattnet. Vatten som är varmare än luften. Jag är i mitt rätta element.

Jag kan dock bli lite ledsen över att vi inte kunnat hitta på något denna sommar. Nu menar jag inte att det inte är underbart att åka och bada, men även om vi älskar det så blir det ju lite långtråkigt i längden. Tror inte vi varit längre hemifrån än 5 mil denna sommar, men det är bara att bita ihop och se det fina i att ha varandra. Jag skulle vilja ge mina barn det där som  alla andra gör (Ja, jag vet att jag generaliserar och att inte alla gör det, men ni förstår hur jag menar).
Jag vill kunna ta barnen och bara åka iväg någon dag och göra något som faktiskt kostar pengar. Inte bara tanka bilen för en hundring och kanske ha råd att köpa en glass på stranden.

Är så tacksam för att vi i alla fall fick chansen att träffa fina vänner från Stockholm som kom hit under fyra dagar. Det bär jag med mig i hjärtat tills vi får chansen att ses igen.

Idag är det lite svalare i luften, bara ca 27 grader, så idag ska jag ägna mig åt att tvätta lite och ta ett litet break från stränderna. När vi var i Båstad och badade så var sanden så varm att jag fick brännblåsor under fötterna, det var mindre trevligt. Roligare var dock tjejen med handväska som badade med den hela tiden. Jag tror inte hon njöt speciellt mycket när hon gick där i strandkanten utan att kunna doppa sig.

Hon höll ju i alla fall tjuvarna borta med att gå omkring med väskan. Man får ju ta det onda med det goda liksom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.