Nej tack!

Det åskade igår. Jag hatar åska! Det behövdes visserligen för luften har varit alldeles syrefattig och regnet var också på sin plats då det nästan inte kommit en enda droppe sedan i maj, men jag kan ändå inte hjälpa att jag faktiskt inte tycker om åska. För att vara helt ärlig så avskyr jag den. Jag har ju ingen kontroll över den och jag kan inte säga åt blixtarna att ge fan i att dra ner i min kåk. Det har jag varit med om och det är ingen rolig upplevelse.

Så igår/natt låg jag där i sängen och försökte att inte tänka på att åskan kom närmre och närmre. Till slut satte jag i lurarna och startade en ljudbok för att försöka hålla tankarna i styr. Det gick rätt bra för rätt var det var så hade jag somnat.

Ja, jag vet att en 4 minuter lång video på regn inte är så intressant, men det är mer för att jag själv ska ha det som minne sedan och kanske lite som terapi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.