Snart är det fredag!

Då är vi snart igång med vardagen igen. I tisdags började O gymnasiet och igår var jag där på möte med hennes mentor för att prata om hennes behov, så att hon får det stöd hon behöver. Snabba puckar, men jag kände att det var viktigt att ta tag i det omgående så det inte blir hängande i luften som det blivit förr.

Vi hade ett bra möte och det verkar som att hon var med på noterna och kom själv med frågor och förslag på vissa saker. Underbart! Nu får vi se om det fungerar. O är i alla fall väldigt lycklig över att få börja om på nytt, ny skola, nya vänner o.s.v.

Snälla bortse från röran bakom. Det var ju det här med den trasiga bokhyllan jag skrivit om innan, samt att barnen hade ett mindre krig i veckan och kastade saker på varandra, ja sakerna ligger kvar på golvet. Life is beautiful!

Nu har hon i.o.f.s. valt en inriktning där hon går i en klass med enbart tjejer, något jag är lite skeptisk mot. Draaaama! säger jag och generaliserar hej vilt, men man har ju sett det förr. Visst är det drama i blandade klasser också men jag tycker mig se en trend att det är värre i klasser med enbart tjejer. Förhoppningsvis blir det bra.

Nästa vecka börjar även L skolan igen och snart är det jul. Ja, det är så fort det går, och min julklappsstress är redan på plats ???

Fördelen med att vara inne i rutinerna igen är att jag i alla fall får lite mer gjort. Jag har redan hunnit laminera en lapp till pappa att sätta på postlådan om ”Ingen reklam tack!”, jag har ätit frukost, gjort mig i ordning för att dra iväg på min egen kurs, jag har packat in häcksaxen i bilen så jag kan ta den med ut till pappas hus i eftermiddag. Jag har även planerat kvällens middag, fixat med tvätt, skrivit detta inlägg och läst ut min ena pågående bok. Klappar mig själv lite på axeln över vad jag åstadkommit då jag ju oftast inte ens hade gjort hälften. Jävla utmattningssyndrom! Samtidigt vet jag att det inte är så smart att dra på för höga växlar för det får jag i nacken sedan, men ibland har man bra dagar och då passar jag på även om det inte alltid är så genomtänkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.