Jag är helt slut!

I natt kom jag i säng strax efter 01.00 och sedan var det upp igen vid 05.30 i morse. Jag är inte byggd för så lite sömn så hela dagen idag har jag varit som en zombie. Under min kurs satt jag och somnade på rasten. Ha ha! Det är väl i de lägena man inser att man inte är en ungdom längre. Jag behöver verkligen mina åtta till tio timmars sömn för att vara någorlunda människa på dagen. Tur att jag kan ta igen lite förlorad sömn i natt/imorgon. Och inte blir man piggare av att alla i det här huset konstant beter sig som om de går på någon form av crack!

Barnen är tillbaka i rutinerna igen och jag vet inte vad jag känner. Jag gillar i.o.f.s. rutiner och sådär, samtidigt är jag ingen människa som vill att allt ska gå i samma hjulspår. Nu är det upp tidigt jämt, en ungen ska hit, den andra dit, den tredje är förvirrad. Det är läxor, matsäckar, inköp av nya kläder och aktiviteter som drar igång igen. Jag är inte riktigt byggd för det. Jag vill ta det lite mer som det kommer. Jag blir stressad över allt som ska hinnas med.

Men även detta kommer att ordna upp sig om några veckor. Jag måste bra få lite tid på mig att aklimatisera mig. Sedan är även jag fit for fight igen.

Å så har ju O gått och skaffat pojkvän också. De är så jädra söta tillsammans att man får dåndimpen alltså.

Av det jag sett av honom så är han bara helt genomsnäll, go och mysig. Dessutom har han överlevt introduktionen med övriga familjen och det är ett plus, för vi är ju lite speciella. Han kom till och med tillbaka. Han borde få diplom – minst! Jag hoppas de håller ihop lääääänge!

Fasiken det är så man längtar tillbaka till den tiden själv. När man var tonåring alltså.

Ha en fortsatt bra torsdag allihopa! Imorgon är det freeeedag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.