Vi fortsätter i ”Drömkåken”!

Renoveringen går framåt ute i pappas och Megs hus, om än långsamt. Vi har döpt huset till Drömkåken. Ni vet som i filmen. Det är ungefär så huset är. Vart efter vi börjar med något så hittar vi något helt annat som håller på att falla sönder eller som måste åtgärdas. Det är ju lite ”spännande” minst sagt.

Men kollade ni inte kåken innan den köptes underar ni nog nu?. Jodå, men kåken har stått tom i två år och såldes med friskrivningsklausul och det har dykt upp fel som inte hittats vid genomgång. Det var ju dock pappa och Meg medvetna om att det kunde ske, så de bryter ju inte ihop, men vissa saker hade helt klart varit bra att slippa ta tag i. Som tex har det upptäckts att vissa kontakter inte har några säkrningar. Hur kommer det sig?
Och läckan som VVS-firman trodde var vattenledningarna visade sig vara en trasig skorssten o.s.v. Men det blir nog bra bra det här när det blir klart. Om inte annat så är det rätt kul att få gå all in med såg och hammare för att riva väggar, duskutera golv, val av dusch, tapeter och om de möjligen kanske även ska byggas väggar?

Igår tryckte jag ner T i en sådna där ”Vi-kommer-och-tar-dig-ET-för-att-utföra-tester-på-dig-dräkt” så hon kunde börja måla ute i poolhuset.

Hela insidan av Poolhuset är helt i ful panel. Det är mörkt och tråkigt så nu jädrar åker penseln fram. Insåg precis också att jag inte har några ”Före bilder” ifrån poolhuset, så det måste jag åtgärda innan det är helt färdigt. Får se om jag hinner ut där ikväll.

I poolhuset kommer det att ställas in ett massagebadkar ungefär där Meg står nu.
Även bastun, toan och duschen kommer att rustas upp. Men som sagt, jag måste ut och fota lite där ute.

Det blir i alla fall skapligt mycket bättre med målade väggar. Här är T och Meg igång med att grunda för första gången. De började även måla taket och när jag kom ut och såg det så trodde jag först att de satt in takfönster. Så stor skillnad blir det med vitt istället för denna fula panel.

Polhuset har idag ett ruttet fönster med spröjsen på sned. Om pappa får som han vill blir det dubbeldörrar i glas i stället. Vi får väl se vad han hittar på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.