Vardagen rullar på!

Jo vars! Nu har ju vardagen infunnit sig efter sommaren och det går rätt bra måste jag medge. I skrivandets stund har vi hittills lyckats med detta:

  • Försovit oss en gång.
  • Glömt väcka sonen en gång. (Han kom dock inte försent).
  • När sonen glömmer har jag fått köra till skolan – iklädd pyjamas och foppatofflor.
  • Tappat bort en laddsladd till en dator.
  • Varit på ett utvecklingssamtal
  • Kört till skolan för att hämta ett barn. Jag tittade fel på klockan och kom två timmar för tidigt.
  • Jag har hämtat förvirrat barn 03.40 i Hässleholm.
  • Lekt taxi av och till för att hämta barn på jobbet klockan 00.00 i stort sett varje vecka mellan söndag och måndag.
  • Tagit diskussion med lärare om att det inte står inskrivet i skollagen att man måste raka sig under armarna.
  • Haft diskussion med rektor att det inte är OK att första dagen tillbaka i skolan kräva matsäck, fickpengar och 50 kr för själva resan, för en skolresa med obligatorisk närvaro.

I övrigt rullar det på. På måndag ska jag på studiebesök till en butik med min handledare för att diskutera arbetsträning. Känns läskigt, spännande, roligt och oroligt på en och samma gång men det ska jag ha ångest över på söndag. Idag är det fredag och jag hade tänkt mig att jag faktiskt skulle börja skriva om/ fortsätta på den där novellen jag hittade men tyvärr har jag fastnat i en väldigt inspirerande tråd på FB om ”Roliga” Tinderprofiler. Håller på att garva ihjäl mig så jag får se vilket av det jag kommer underhålla mig med resten av dagen.

Tjing på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.