Jag tror miljöpartiet älskar mig!

Det är ett jäkla flängande hela tiden. Igår började jag dagen med att köra sonen till skolan innan jag själv skulle in till Hbg på mitt möte. Efter mötet var det tänkt att jag skulle uträtta ett ärende, men eftersom mitt möte gick väldigt snabbt så hade jag fått sitta och vänta två timmar i Hbg så jag körde hem igen.

Väl hemma så åkte jag och handlade, efter det var det lagom tid att väcka T och då kom hon på att hon också hade ett ärende i Hbg så vi körde tillbaka in dit. Tjoho!

Vi kommer hem och då ringer sonen om att jag måste hämta honom för att han hade för mycket saker att bära på. Ut igen alltså. Hinner inte mer än hem och andas lite så är det dags att köra iväg nästa unge på hennes aktiviteter. Å så hem igen och hinner vara hemma någon timme till inanna sonen skulle till innebandyn. Ut igen – och hem. För att en och en halv timme senare hämta ovan nämna unge igen och köra hem. Ca 2,5 timmar senare så var det bara att sätta sig i bilen igen för att hämta T efter jobbet. Jag tror miljöpartiet älskar mig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.