Oh! The drama!

Ska man skratta eller gråta åt dramat mellan Eminem och MGK? Jag vet inte, de beter sig minst sagt som griniga 5-åringar som inte får sitt lördagsgodis, men en sak är säkrer. Arga rappare har en viss tendens att ge ut någorlunda bra musik. Det får man ju i alla fall ge dem.

Tack eminem för att fu förolämpade MKG med låten Not alike på ditt nya album Kamikaze. Jag kan inte alla turer er emellan men jag vet att ni inte dragit jämnt.

Tack MGK för att du blev arg och svarade med en diss. Tyvärr gick du lite för långt och att Eminem skulle svara på det hela var bara väntat. Hur man än vänder på det; Eminem vann! Han är fortfarande den bättre rapparen #TeamEminem. Du gjorde ett tappert försök MGK men nådde inte ända fram.

Eminens låt han gav ut på sitt album Kamikaze.

MGK’s svar på det hela.

Eminem’s svar till MGK.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.