Varför är jag så omotiverad? Till allt!

Jag kan fortfarande tycka att det är jättekonstigt att mina föräldrar bor så nära. Jag har inte vant mig vid tanken riktigt. Från att inte träffats mer än ett par gånger om året har vi nu trffats i stort sett en gång i veckan. Jättemärkligt, och underbart!

Att kunna få hjälp och att kunna hjälpa. Vi har passat Molly två gånger bara under veckan som varit. Vi har varit hos dem och ätit middag, de har varit här och hjälpt mig med vinterdäcken. Vi har jhjälpts åt med att köra saker till tippen. (Alla undrar nog vad jag gör på tippen hela tiden, det verkar vara det enda jag gör).

En som inte är riktigt nöjd med flytten hit är Pedro. Eller ja, han trivs men han är lite sur för att han inte kan följa med på promenaderna längre. Innan gick han alltid med när de var ute med hund/hundar och nu får han inte det på grund av för hårt trafikerade vägar. Så nu har han blivit ”innekatt” i ren protest. Han sitter mest i dörrhålet och blänger på alla. Väldigt kränkt!

I helgen har jag även haft syrran här. Det var inte igår direkt. Hon mönstrade i Malmö i torsdags så jag var och hämtade henne i där efteråt och sedan var hon kvar här till i söndags då jag skjutsade henne till Häsleholm för vidare färd hem.

Jag har även roat mig grundligt med att fixa stoppet i avloppet i köket. Det har runnit ner lite dåligt en tid och jag tänkte att något bara fastnat, för det är ju inte hysteriskt länge sedan de var här och spolade, men nope. Det visade sig att alla rören var totalt igensatta. Det stora röret kunde jag knappt se igenom när jag höll upp det. Men nu är det också åtgärdat och det är fritt fall igen. Känns skönt

Så vad har hänt mer då? Jag har faktiskt börjat lägga ut lite av min ”bok” på Wattpad. Det går långsamt och jag gör inte reklam för den. Ingen vet att den är min, jaghar ”anonymt” konto och inte speciellt många har hittat eller läst. Högt räknat 10 personer. Men jag stressar inte. Den får liksom ta den tid den tar. Anledningen att jag lägger den där fast den inte är färdig är för att jag ska få fingrarna ur och faktiskt göra den färdig.Jag har känt mig en aning omotiverad om man säger så.

Hela jag är för övrigt ganska omotiverad. Till det mesta!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.