Black Friday!

Det här med Black Friday!
När man som jag är totalt pank under hela året så vill man ju ändå se om man kan handla något i julklapp när det blir lite rabatt. Tji fick jag! De flesta sidor jag varit inne på är så överbelastade att det tar för lång tid att ladda sidorna att det blir time out eller tekniskt fel.
Det är bara att inse att i eftermiddag när det antagligen lugnat ner sig lite så lär det nog inte finnas något kvar av det jag hade tänkt kika på. Häpp!

Så, vad gör ni andra idag? Jagar ni bra priser? Eller ni skiter i det? Jag kan tycka att Black Friday är både bra och dåligt. Det blir konsumtionshets till stora delar. Folk handlar bara för att handla och inte för att de behöver det de köper. Det är ju i och för sig upp till var och en men det känns lite överkurs ibland.

I vissa grupper jag är med i på FB går alla all in och många visar sina fynd som de köpt, endast bara för att det var billigt, men de har egentligen ingen användning för det. Känns inte det lite bakvänt?

Hur går det annars med julklappsinköpen? Sådär, måste jag erkänna. Jag som brukar vara färdig vid den här tiden har ännu inte köpt en enda klapp. Kan vi skjuta upp julen lite? Det hade underlättat enormt för mig känner jag. Det är tur att vi i år ska fira julen hemma hos pappa, annars hade jag nog tyckt att det hade blivit en tråkig jul i år. Skönt att man inte sitter själv i alla fall. Det betyder absolut mest.

Nu ska jag ta tag i den här fredagen och käka lite innan det är dags att dra iväg till jobbet. Helst skulle jag vilja krypa ner under täcket och bara stanna där. Hämtade T på jobbet kl 01.00 i natt och sedan skulle jag upp igen klockan 06.00. I natt blir det samma visa att hämta T. Tur att hon snart ska börja jobba andra tider. Då kan hon ta sig fram och tillbaka själv. Halleluja!

2 reaktion på “Black Friday!

  1. Tycket man kan ”utnyttja” Black Friday om man ändå ska handla något, jag gick in på Body Shop och köpte en hud cred, för min var slut, och på kvällen såg jag att jag fått 20% rabatt, vilket jag inte noterat i butiken (glad överraskning), men som du säger, att köpa bara för att det är billigt, nä, inget för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.