Så vad händer här då?

Tja, det gamla vanliga, typ!

Förra helgen ade L innebandymatch både på lördagen och söndagen och kan ni gissa? De vann båda. Så fantastiskt. Helt otroligt att se lyckan hos grabbara nu när de spelar i rätt serie och äntligen får lite vinster. Det är min själv inte lätt att återhämta sig efter att ha kört en hel säsong i fel serie och förlorat precis alla matcher.

Annars har det varit rätt lugnt, om man bortser från den här veckan. I måndags var det någon smart människa som ”råkade” tända eld på L’s skola så den fick utrymmas och en hel korridor med tillhörande klassrum och arbetsrum för lärare. På tisdagen var skolan öppen som vanligt men det luktade fortfarande så mycket brand att många elever skickades hem tidigare. På tisdagen hade de även en razzia på skolan där polisen sökte efter vapen, pengar och droger. Detta fick vi reda på idag eftger att skolan igår fick motta ett hot om en skolskjutning i går.

Rektorn gick ut med informationen att de hittat ett skrivet meddelande om detta och att de tagit det på största allvar. Polis blev inkallad och utredning pågår. Dock valde de att ha skolan öppen som vanligt idag men endast en ingång skulle vara öppen och vid den skulle väktare stå och visitera alla som ville gå in i skolan. De kollade väskor och kläder. Trots detta valde 160 av totalt 430 elever att stanna hemma idag. Däribland L. Jag kände att jag inte fått tillräckligt med information för att skicka iväg honom idag. Nu har mer information kommit och på måndag får han gå tillbaka till skolan även om det känns olustigt.

Skolan kommer att genomsökas igen och väktare kommer vara på plats hela nästa vecka också, minst, mest troligt enda fram till jullovet. Sedan kommer de att ordna system med passerkort och grejer för eleverna att ta sig in och ut.

Allt detta känns bara så onödigt, pengarna borde få gå till viktigare saker än, brandkår, poliser, väktare m.m. bara för att några beter sig så här. Tröttsamt! Men bra att de tar det på allvar i alla fall.

Nu till något roligare. Vad gillar ni årets julkalender? Nu har vi missat två avsnitt på raken men än så länge så tycker vi att den är helt ok. Lite gullig på något vis. T tycker ju dock att det är lite trist att alla julkalendrar alltid slutar lyckligt. Hon sa att det hade varit mer knorr på det hela om det någon gång inte löser sig. Jag kan förstå hur hon tänker, men samtiidigt, det ska ju vara mysigt och det ska sluta lyckligt. Kan ni tänka er alla kränkta föräldrar om en julkalender inte har ett lyckligt slut. Det ramaskriet!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.