Nu är det snart jul!

Varit en sväng hos läkaren idag. En hel jäkla vetenskap. Ja inte att gå till läkaren men att få läkare och FK att samarbeta. Slänger man sedan in AF i ekvationen också är det ju som bäddat för kaos. Behöver jag säga att min läkare är lite på krigsstigen just nu?

Jag blir fullkomligt tokig. Tre instanser som alla har olika regler och som sedan saka samarbeta. Det kan inte bli annat än soppa av alltihopa.

Jag hann inte mer än hem från läkaren så ringde FK upp mig och berättade att de fått in mitt läkarintyg och tyckte att jag skulle förklara mig varför läkaren skrivit så eftesom vi på det mötet vi haft med AF kommit fram till andra saker. Andra saker som de typ ”tvingade mig till”.

Jag bröt ihop var på tanten på FK blir förbannad på mig. Jag ringer i panik till VC för att försöka få en telefontid till läkaren, men hon är givetvis fullbokad så jag ber dem lämna ett meddelande. Efter ett par minuter ringer VC upp igen och talar om att min läkare fått meddelandet och att hon blivit arg och skulle jaga FK i frångan. Ca 20 minuter senare ringer min underbara läkare upp mig igen och berättar att hon nu pratat med FK och skrivit ett nytt läkarintyg och att hon nu hoppas att allt blivit rätt och att så som FK gjorde får de inte göra.

Nu ska vi bara se om AF också accepterar det hela. Jävla soppa så här innan jul!
Sedan kommer det till det stora problemet också att mina perioder jag skickar in till AF går från den 21:e till den 20:e och skickar jag in intyget den 20:e får jag inga pengar förrän nästa år. Skjut mig långsamt med en slö sked alltså!

Nu ska jag försöka släppa det för den här vecka i alla fall och försöka koncentrera mig på MIG!

Snart är det för övrigt tredje advent ocks och för första gången på ca hundra år så har jag ännu inte bakat varken lussekatter eller julgodis. Men en hel del pepparkakor och skumtomtar har vi ändå hunnit få i oss. Tack vare snälla Madde som fixade adventsfika till oss. Hon är verkligen min allra bästa ängel! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.