Konsten att skrämma skiten ur någon!

Säg aldrig ”Tja ba!” bakom ryggen på en pappa som dammsuger eller vicka på tårna i en säng precis när katten hoppar upp. Båda handlingarna slutar med att man håller på att skrämma skiten ur dem.

I fredags var jag ute hos pappa en vända. Min bil har fortfarande problem med bromsen och Meg hade hittat en annan mekaniker som skulle titta på det. Efter att jag och meg hade varit och hämtat bilen igen så kör jag upp vid huset. Inne i deras sovrum håller pappa på att dammsuga. han tittar ut genom fönstret och jag tror då att han sett oss. Dumt, man ska aldrig ta något för givet eller tro så mycket. I alla fall, jag går in i huset och går in til honom i sovrummet och säger just; ”Tja ba!” Han gör en sällan skådad piruett och skickar iväg dammsugaren genom halva rummet. Sedan fick han sätta sig ner i en kvart för att lugna ner sig.

Det hade ju varit snyggt om jag hade tagit livet av honom, så här innan ju och allt, men han lever – för tillfället.

Vad det gälelr katten så skulle Säpo hoppa upp i sängen hos mig i morse, precis som han tar skuttet vickar jag till på tårna och katten som precis landar i sängen blis så satans rädd att han tar ännu ett jämfotahopp och trillar baklänges ner från sängen. Det går bra nu! Någon som behöver hjälp att skrämma någon? Jag ställer upp för en billig peng!

Det kan behövas nu när FK bråkar med läkaren. De är inte alls överens och nu hotar min handläggare på FK med att inte betala ut några pengar, i alla fall inte innan jul. Men vi är ju vana att leva på luft och vatten så det ordnar sig nog i år också. ?

Någon undrade hur det går med boken, jo tack som frågar. Det går väl frammåt, om än väldigt långsamt. Jag har skrivit om hela början, flyttar på kapittel o.s.v. det som origianal var kapitel ett kommer mest troligen inte dyka upp förrän någonstans mellan kapitel tio och femton. Det är både svårare och roligare att försöka få ihop det än vad jag först trodde. Eller nej, jag visste det skulle bli knepigt, men inte riktigt så knepigt. Redan sju kapitel in i det hela oroar jag mig också för att jag inte ska kunna knyta ihop allt. Kapitlen är rätt korta, de ligger mellan 1600 och 3000 ord per styck. Men det är mest för att det ska komma ut kapitel lite mer frekvent än en gång om året. Ni hittar den alltså på wattpad. Några av er har redan hittat den trots att jag är anonym och inte gått ut med varken bokens eller mitt namn där. Duktigt gjort!

Om någon mer är intresserad så får ni höjta, annars kommer jag tala om det när den är färdig. Runt 2032 ungefär.

Ha nu en glad tredje advent! ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.