God Jul 2018!

Två dagar före jul men ännu har inte julstämmningen infunnit sig.

Vi eldar adventsljus, vi dricker must och käkar skumma tomtar och pepparkakor. Vi har bakat saffransmuffins och annat julgodis.

Hyacinterna är utslagna, nästan överblommade faktiskt och Amaryllisen slog ut i dag. Vi har fixat alla paket efter 5 timmar på Väla idag och julmaten är snart kirrad. Åtminstone är lapp skriven på vad vi ska fixa imorgon. Det är till och med lite snö ute som kom i natt, men julkänsla? Nej! Den vill verkligen inte infinna sig. Kan det helt enekelt bero på att vi i år, för första gången sedan Hedenhös, inte har någon julgran? Kanske!

Jag antar att känslan kommer infinna sig när vi väl är hemma hos pappa på måndag i alla fall. Då vi är tillsammans och har det mysigt. Eller kanske redan imorgon kväll när vi ska spela bingolotto, också för första gången sedan Hedenhös. Håll tummerna för storvinst så är ni gulliga!

Jag vill i alla fall önska er alla en riktigt, riktigt god jul! ??

 

En reaktion på “God Jul 2018!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.