internet är den mest förvirrade platsen på jorden! Om internet är en plats.

Jag kommer nog aldrig förstå mig på det här med internet och sociala medier egentligen.

Vad är det egentligen som gör att totala främlingar börjar fälja varandra på diverse sidor och appar? Varför öppnar vi upp oss för någon vi inte känner? Vad är det som gör att en viss bild får så otroligt många likes av en viss person medan andra, nästan exakt likadana bilder, inte får någon likes alls?

Det är väldirg spännande och hjärntvistande.

Jag började fundera lite på det här för någon vecka sedan då jag lade upp en bild på mina barrande grankvistar. Bildfan fick alltså strax över 2400 likes.Why?

Så jäkla rolig var den inte. Eller? Någon dag senare dyker bilden upp på Dr. Status. Okej? Ännu mer förvirrande, som sagt så jävla rolig var den inte. Seriöst, det är en grankvist som barrar.

Det kan ju möjligen ha något att göra med att jag skrev dit konversationen mellan mig och sonen också, men inte ens med det i tanken borde den uppbringa så många likes. För ja, i min värd är det ca 2400 likes för mycket om man jämför med antalet likes jag normalt får. Och det här med Dr. Status? Hur tänkte de där? På Dr. Status hamnar roliga statusar. Min är inte ens i närheten av rolig.

För att göra veckan ännu mer förvirrande så fick jag notifiering om att Manfred (Ni vet youtubern?) började följa mig på twitter. Jag tror ärligt inte att jag gjort en enda tweet de senaste tre åren. Så ni kan ju fårstå min förvirring.

Att ovanpå det få ett DM på just twitter av ingen mindere än författaren Anders Jacobsson. (En av författarna av Bert och Sune). Givetvis svarade jag ju på en gående gång, det var för spännande att låta bli.

För att kunna få Dm på twitter behöver man tydligen fälja varandra har jag förstått. Så jag kollade mina följare (hela 14 stycken) och där är han, Anders. Så ja, för att summera ihop det hela. Jag begriper mig inte på internet. För det här är så ologiskt det bara kan bli.

Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.