Maxi i Hyllinge!

Maxi i Hyllinge måste nog vara den butik i Sverige som har flest antal anställda som inte är det minsta intresserade av att hjälpa sina kunder.

Till förra Julen (2017 alltså) köpte vi en TV på Maxi. Efter ca ett halvår fick vi problem med att den bläddrade igenom kanaler och funktioner helt på egen hand. Vi lämnade då inte den och de lagade. Nu har samma fel återkommit och de vill inte ens ta in den – För att garantin gått ut. Alltså ursäkta, men de måste väl kunna laga skiten ändå?

De skyller på fjärrkontrollen bara. Ja, jag skiter ju i om det är sladden, fjärrkontrollen, grannen, Nisse på Manpower eller Kungen som är orsaken. Ta in skiten och laga! Hur svårt kan det vara?
Tydligen jättesvårt. I alla fall, de vill inte ta in den för de tror att det är fjärrkontrollen som är sönder. Så de tycker jag ska köpa en ny fjärrkontroll.

Fine, det kan jag väl göra tyckte jag.
Men säljer de några extra fjärrkontroller? Nope!
Kan de beställa fjärrkontroller? Nope!
Påstår de att de som tillverkat skiten har egen hemsida? Japp!
Går sagda hemsida att hitta? Nope!
Är jag irriterad? Japp!

Förra gången lagades den i alla fall av Net on Net, så jag åkte ut och pratade med dem på Net on Net.
Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. De sålde själva detta märke fram till för ett par månader sedan men har nu tyvärr slutat med det. Vilket resulterat i att de inte heller kan ta hem några reservdelar. Great!

Men så kom killen på att de även säljer ett annat märke som tillverkas på samma ställe och att deras fjärrkontroller skulle kunna fungera. Han var gullig och gav mig en sådan gratis för att testa.

Jag körde hem och testade. Fungerarde det? Nope! Självklart inte.
Har jag nu lustläst halva internet efter en fjärrkontroll? Japp!

Hittade till slut en på någon suspekt sida på andra sidan jordklotet som sålde originalkontroller till min TV. Beställde en och upptäckte precis när jag tryckt på ”betala” att kontrollen inte har alla knappar som jag har på min trots att det står att det är till just min tv.

In i ggen på hemsidan och inser att de har två olika till samma tv att välja mellan. Eftersom jag inte kunde avbryta min beställning så fick jag beställa en fjärrkontroll till. Jippi!

Nu har jag alltså lagt 495 kr på två fjärrkontroller, var av den ena är fel. Nu hoppas jag verkligen att det är fjärrkontrollen, som de påstår är felet. För annars får jag börja om på ruta ett, med att lämna in TV:n ännu en gång.

För de ska fan ta emot den, vare sig de vill eller inte. Jag måste ju kunna få laga skiten trots att garantin gått ut? Eller?

Jag blir bara så trött. Kan inte saker bara hålla? Coh varför drabbas jag ALLTID av måndagsexemplar?

Det är också kul att Net on Net lade ner mer tid och var trevligare i sitt bemötande när de försökte hjälpa mig än Maxi, som sålt manicken var.

Nu hoppas jag att kontrollen dimper ner i brevlådan snart också, börjar bli lite trist att inte kunna använda tv:n. Vi har varit utan seda i fredags. Kan det möjligen vara så att den gick och självdog för att vi hotat med att se mellon? Jag vet inte!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.