Snälla rara x3m2009@live.se

Dina kommentarer är totalt ologiska och en aning svårbegripliga. Försök att inte blanda ihop flera saker i en mening när du skriver. Då blir det enklare att läsa.

Du är hjärtligt välkommen att kommentera mina inlägg, men försök i alla fall att hålla dig till ämnet du kommenterar.

Dina inlägg handlar mest bara om hur man ska stoppa internet överhuvud taget och inte hurvida jag gör fel som får dubbletter av min dotters e-mail eller inte.

Du verkar inte tycka om internet, så då är min fråga till dig? Vad gör du på nätet då? Skaffa dig ett annat liv och befinn dig inte ute på nätet. Dock ska du veta att vare sig du själv befinner dig på nätet eller inte så finns du med i en jäkla massa databaser. Det gör du automatiskt vare sig du vill eller inte.

Men som sagt: det är en helt annan diskussion. Välkommen åter när du kan svara konkret på en fråga jag ställer till dig, i stället för att säga att internet måste stoppas genom lagar.

AMEN!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.