Mer böcker!

Okej! Jag har hittat min nya älsklingsförfattare. Tijan!

Jag kan verkligen inte sluta läsa böckerna. Jag har legat hemma och varit sjuk den här veckan och upptäckte då denna författare. Otroligt målande skivet och fantastiska berättelser. Jag är helt fast.

Vilket gjorde att jag råkade beställa en av böckerna idag som jag inte hittade som varken ljudbok eller e-bok. Hoppas den kommer snabbt.

Ja, jag borde väl kanske skriva lite till men jag har inget mer att säga än,; testa Tijans böcker. De är grymma!

Ni andra som läser extrema mängder. Hur håller ni koll på vad ni läst? Jag har alltid skrivit upp på papper innan, men jag förlägger ju alltid papprena. Men så kom jag ju på att i Goodreads (Som jag gick med i 2017 för att kunna leta upp vilka böcker som ingår i vilka serier m.m.) kan man ju hålla koll på läget. Så i år lade jag in att jag tänkt försöka ”hinna med” 150 böcker. Jag tror det löser sig.

Någon mer som använder sig av Goodreads och lägger in vilka böcker ni läst? I så fall, kan man följa er så man får fler boktips?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.