Förbenade FK!

Den här månaden har det strulat med FK, igen. Det är ju så att man blir gråhårig på kuppen. Ja, jag börjar bli gråhårig på riktigt och detta skyller jag självklart enbart på FK.

I alla fall. Denna månad har de dragit 2300 kr mer i skatt än de normalt gjort. De betalade inte heller ut körersättningen. Mejlade handläggaren om detta som försvarade sig med att hon ”glömt” körersättningen men hon svarade inte på frågan om varför så mycket skatt är dragen.

Jag mejlade tillbaka igen och ställde frågan en gång till. Då får jag till svar att det är JAG som valt att de ska dra så mycket skatt och vill jag ändra på det så måste jag skicka in en blankett, precis som när jag valde att de ska dra den skattesatsen, om att jag inte vill att det ska dras så mycket skatt.

URSÄKTA?

För det första. Jag har ALDRIG skickat in någon blankett om att de ska dra den extra skatten på min ersättning. Jag har begärt att de ska dra mer skatt på mitt VÅRDBIDRAG och det är ÖVER ett år sedan jag begärde det. Det gäller ENDAST på vårdbidraget och det har ju fungerat utmärkt hittills. Så vad är problemet?

För det andra. Jag RINGDE min handläggare om vårdbidraget om att dra extra skatt på detta. Ingen blankett har någonsin behövts innan.

Får man spy lite på FK?

Nu vägrar liksom handläggaren ens att svara på mina mejl. Så nu ska jag skriva ut en blankett med fullmakt åt pappas fru, så får hon prata med dem. Jag orkar fasiken inte längre. Man kämpar ju i motvind ta mig fan hela tiden. Ovanpå det så har torktumlaren gått och dött. R.I.P.

Det sägs att det blir lättare så fort man kommer över kullen, men hur hög är kullen? Det är det som är den stora frågan.

Mvh Lika kränkt som katten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.