14 publicerade kapitel

Ja, eftersom det är fler som frågat efter min sida på Wattpad, så kommer jag väl kliva ur min bekvämlighetszon nu och ge er adressen.

Tänk på att det är många år sedan storyn uppkom i sin ursprungsform. 1993 var året för att vara exakt. Tror jag gick sista terminen i nian och vi fick en skoluppgift. För att vara mindre exakt så jag det ha varit 1992 också och att det var första terminen. 

Det jag kan säga i alla fall var att jag gick i nian och vi fick en uppgift i svenskan. Det fanns olika uppgifter att välja mellan men jag valde att skriva en prolog.
Det behövde inte utföras i skolan utan det var en inlämningsuppgift.

Jag gick hem och satte mig och funderade, och funderade, och funderade. Det tog mig många timmar att skriva den. Inte för att den är lång, utanför att jag inte visste hur den skulle vinklas.

Uppgiften lämnades in och jag fick ett helt okej betyg som gjorde att jag tänkte: ”Hum! Kanske ska jag skriva hela berättelsen?” Det var ju ändå så att jag fått fram en helt story i huvudet trots att bara prologen skulle skrivas.

Sagt och gjort, jag fortsatte att skriva. Det blev många kapitel men jag blev ändå inte klar. Jag tappade intresset lite när jag började gymnasiet.

De första kapitlen är skrivna för hand, mest för att jag gillade att skriva för hand. Men ju mer jag skrev så blev det ohållbart och jag började skriva på datorn istället.

Vart efter åren gått och jag bytt dator, efter dator så har ändå den här filen följt med mig. För ca ett år sedan gick min nuvarande laptop sönder, tangentbordet la av, och jag gick igenom vad som fanns på datorn innan jag lämnade in den på lagning.

Jag hittade den här filen och började läsa. Där och då insåg jag att jag nog ändå skulle vilja få färdigt berättelsen. Tyvärr är min fantasi inte riktigt lika bra idag som den var i tonåren men jag gör nu i alla fall ett försök. Mest för att döttrarna vill läsa färdigt.

Många av de kapitel som hittills finns är inte i kronologisk ordning och det fattas mycket. Storyn är också oerhört off-date och jag har därför valt att uppdatera den till nutid.

Med det menar jag att jag ändrar personernas sätt att prata till varandra. Jag uppdaterar tekniken, idag har vi ju mobiler, på ett helt annat sätt än vi haft innan. Vi lyssnar också på annan musik och det är andra program som visas på tv.

Däremot är allt annat precis som det var när jag började skriva. Jag har bara ändrat på det som måste ändras på. Storyn är ett sliskigt ”High school-drama” av värsta klass, men det var ju så jag tänkte då. Jag hoppas att de kapitel jag nu måste peta in kommer ha ungefär samma stuk som de som redan är skrivna. Jag vill ju inte att det ska skilja för mycket mellan dem, stilmässigt.

Återigen sitter jag alltså med denna story och försöker uppdatera, lägga till och få färdigt. Jag har sagt att jag inte ska länka den innan den är färdig, men jag har ändrat mig. Det kommer antagligen ta alldeles för lång tid att få den färdigt och ni orkar inte vänta så länge. Jag väljer därför att släppa länken till den redan nu.

Jag lägger ut kapitel vart efter jag får dem färdiga, alltså väldigt sporadiskt då jag inte har så mycket tid för att sitta med det.

Så, mot bättre vetande lägger jag nu ut länken så ni kan följa mig.

Jag är fullt medveten om att texten innehåller fel. Det kan vara upprepningar, stavfel, meningsuppbyggnadsfel, gramatikfel och en massa annat, men ni får ha överseende med det. Det är något jag får ta tag i en annan dag. Mest troligt den dag hela storyn ligger där. Då kan jag gå igenom allt sådant och rätta till.

Välkomna att läsa; ”I knew you were trouble” på Wattpad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.