Det går så det ryker! Tiden alltså, så här kommer en liten update.

Först och främst ska jag börja med att klaga. Jag gillar inte det nya verktyget för att skriva blogginläggen. Allting är mycket svårare att hitta och ligger på onaturliga ställen. Sådan ogillar jag skarpt.

Jag kan inte heller flytta bilderna som jag vill, innan kunde jag bara dra i bilden för att flytta den dit där den ska ligga, nu måste jag ta bort den och börja om från början för att få det som jag vill om den hamnar fel. Dessutom försvinner markeringarna jag gör i texten i det visuella läget när jag går in i kodredigeringsläget. Innan låg markeringen kvar så man direkt såg var man höll på någonstans. Nu måste jag sitta och läsa texten för att hitta rätt plats. Jag trodde det skulle förbättras, inte försämras.

Nåja, jag är väl lite gnällig som vanligt, ni får stå ut.

Som vanligt går tiden alldeles för fort och jag hänger inte med. Jag sover ganska mycket igen och är inte riktigt på banan men det är bara att bita ihop. Arbetsträningen går väl iofs bra, men jag är så satans trött. Skulle kunna sova dygn i sträck och jag kan inte rikgit finna energi att göra andra saker. Men det är ju som det är, det vänder väl någon gån hoppas jag.

Vi har hunnit med ett dop bland annat. Lokes. Han valde att ha det hemma och det gick på typ 30 minuter, sedan vade det ”ur vörlden”. Han döptes i samma skål som jag döptes i. Så jag antar att den skålen nu få gå i arv till honom sedan. Kanske får han barn som ska döpas hemma, ingen vet.

 

Tre dagar senare passade samma grabb på att fylla år. 15 år. Seriöst? Hur är det ens möjligt att mitt yngsta barn nu är 15 år? Jag har åldersnoja delux över det här. Vart är mina små barn? Mina gullungar som ska bo hemma för all framtid?

 

 

Den 11 april var jag och ungarna och såg den nya remaken av Jurtjyrkågården på bio. Helt okej, men ingen wow-upplevelse direkt, de hade kunnat få till det betydligt bättre. L som inte sett originalet gillade den men tycke att den var lite mesig. Han hade förväntat sig något mer läskigt och jag håller med. De har inte alls fått till den där känslan som första filmen har. Mystiken, den kusliga känslan och allt det som Stephen King annars förmedlar lös med sin frånvaro. Synd, med tanke på hur bra de lyckades med IT, som vi för övreigt längtar efter att se del två va i höst.

Redan den 13 april var jag och O på bio igen, gratisbio är alltid trevligt, och såg filmen ”After”. En film som är baserat av en, från början, fanfic novell på Wattpad. Serien gavs sedan ut i bokform och nu har alltså en film på första boken släppts.
Jag har skrivit om böckerna innan och jag säger det igen. Jag hatar karaktärerna. Ja, det kanske låter helt fånigt att jag då går och ser filmen, men jag ville se vinkligen. Jag har följt hela projektet med filmen via Annas Instagram och Twitter så jag visste att karaktärerna skulle tonas ner och att allt skulle vara mycket softare i filmen, så jag hade inga förväntningar på filmen. Jag gick in med öppet sinne.

I böckerna är båda karaktärerna och även många runt omkring dem riktigt sviniga mot varandra och det är nästan helt bortplockat från filmen. Lite synd, för nu är det vinklat som vilken kärleksstory som helst, vilket det definitivt inte är i boken. Där är deras förhållande verkligen ingen dans på rosor, det lurar varandra, de går bakom ryggen på varandra, de gör varandra illa med flit för att den andre ska bli ledsen osv. Inget förhållande man egentligen önskar sin värda fiende. De borde helt enkelt bara hållit sig så långt från varandra de bara kunnat, men så är det ju inte i böckernas värld. I alla fall …

Filmen blev, som film betraktat, helt okej och trots att jag egentligen hatar allt med den så hoppas jag på en fortsättning. Det finns ju som sagt fyra böcker till som de behöver göra film på för att göra storyn komplett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.