Jag ska gnälla osammanhängande!

Jag vet inte om det positiva ska eller kan väga upp det negativa men jag försöker intala mig själv det i alla fall.

Det händer så mycket hela tiden och jag har varken ork eller tid att skriva något. Jag har alltid älskat att skriva, men när det negativa hela tiden tar över i alla situationer så finner jag ganska snabbt att det enda jag kan få ur mig är gnäll och vem är ens intresserad av det? Nej, precis INGEN! Jag orkar ju inte ens med det själva.

Men jag gör som jag brukar, jag gnäller lite i alla fall men jag kan börja med något positivt.

Igår var vi på BUP igen för halvårskollen av L och O. Båda har växt som sjutton och börjar sakta komma upp i kompisarnas längder. Inte för att jag förväntar mig att de ska bli några jättar direkt, jag är ju inte mer än 167 cm och pappan någon cm längre, men BUP har alltid gnällt på att de är sååååå korta.

Igår var O 163 cm och L har dragit iväg och blivit 165,5 cm. Han är inte längre kortast i familjen och är överlycklig. I sitt innebandylag är han dock fortfarande en av de kortaste. Vad äter barn och ungdomar nu för tiden? Gödningsmedel? Hur kan alla killar i ett innebandylag vara över 175 cm långa? Begriper inte. Var killarna så långa på ”min tid?”

Vi fick också nya läkarintyg att skicka till FK och vilka intyg. Det kändes som jag ville krama läkaren. Så tydliga och utförliga.

Nu hoppas jag att FK godkänner min ansökan om Omvårdnadsbidrag. Blir ju av med det gamla Vårdbidraget denna månad och det är en av de negativa sakerna. När jag sökte Vårdbidrag förra gången 2017 fick jag beviljat fram tills O fyller 19 år. Sedan skulle helt plötsligt systemet göras om och det jag fått beviljat gäller inte längre. Så i denna månad försvinner 5000 kr av min inkomst. Det är en jävla käftsmäll och hur jag ska gå runt vette fasiken. Det är ju inte så att ångesten blir lägre av en sådan sak.

När jag fick pappren från FK att jag var tvungen att göra en ny ansöka så stod det att handläggningstiden var 4 månader. Det stämmer ju inte alls. Ringde upp dem och de ligger jättemycket efter nu när det nya systemet kommit och handläggningstiden är ca 9 månader. Men vad kul då. 9 månader utan mina pengar och sedan är det inte ens säkert jag blir godkänd ändå fast förra utredningen beviljade fram till 2021. Blir så himla trött.

Det känns som jag kämpar i motvind hela tiden. Skorna som sonen fick i januari är urväxta igen och jag får panik. När ska man komma ifatt? Så den stora frågan är nu; kan jag låta ungen gå barfota, det är ju trots allt sommarsäsong, och vi kan äta middag alla dagar? Eller ska han få nya skor och vi går på en ofrivillig diet? Svåra frågor såhär andra lördagen i Juni.
Det är tur vi har nära till Pappa, då kan vi dyka upp på oanmäld middag lite då och då. ?

Vi har även hunnit göra två polisanmälningar de senaste två veckorna. En för O där hon blir trackaserad via snapchat och en för L som blir utpressad.
Vad är det med alla ungdomar idag? Kan folk inte bara bete sig? Blir fullständigt galen.

Den andra positiva saken är att jag lyckades förhandla mig till ett snabbare bredband till ett lägre pris än det bredband jag har idag.

Så istället för 30/30 lina för 269 kr/ månad får jag nu 100/100 lina för 265 kr/ månad. Inte många kronor jag vet, men de första 6 månaderna är det halva priset så då betalar jag i alla fall bara 132.50 kr / månad året ut. Det får man ju faktiskt vara tacksam för.

SLUTGNÄLLT!

2 reaktion på “Jag ska gnälla osammanhängande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.