Ungdomar är inte alltid så smarta!

Son i panik: Är det någon hemma?
Jag: Alla, hur så?
Son: Kom och hjälp mig, jag har fastnat.
Jag: Strax!
Son: Nuuuuu!
Äldsta dottern: Glöm inte fota honom innan du hjälper honom!

Så som den oerhört sympatiska och generörsa föräldern jag är så går jag givetvis in och fotar sonen innan jag lugnt lämnar rummet igen.

Alltså om man lyckas klanta till det sådär så får man väl lösa problemet själv, eller?

Med en något desperat röst förtydligar sonen att stolen rullar/glider och att han kommer ramla om han inte får hjälp.
Jag och systrarna roar oss en stund med att garva åt spektaklet innan vi hjälper honom upp.

När jag frågade honom hur han lyckades med detta så gjorde han en ”Emil” och visade, vilket resulterade i att han återigen hamnade i detta inte helt optimala läge. Smart! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.