Håravfall!

Jag har nu tappat hår i ca ett år och det är inte ett hårstrå där och ett här, nej det är ofantliga mängder. Hela sängen full, frisören vågar inte borsta mig och när jag tvättar håret så kan jag ta upp en hel näve.

Jag har alltid haft väldigt tjockt hår men idag har jag nog bara en fjärdedel kvar. Läkaren tror att det beror på stress men jag börjar undra om det är hela sanningen. Ingen kan fälla så här mycket, så länge känner jag.

Blodprov togs för ett halvår sedan och de såg bra ut, jag har ätit extra vitaminer och grejer men ingenting hjälper. Om inte håravfallet berodde på stress från början så utvecklar själva tillståndet stress, det är då en sak som är säker.

Om det fortsätter så här så kommer jag vara flint innan jul. Panik och ångest på hög nivå.

Någon som har lite hår att låna ut? Kan man använda katten tror ni? Lätta över huvudet bara. Eller ska jag samla allt hår jag tappar och sticka mig en peruk? Frågorna är många men svaren de är få.

Kan vi även prata om det här med att sonens fötter har ökat två storlekar i skor på en månad. EN månad. För en månad sedan hade han storlek 38 i skor idag köpte han nya för sin månadspeng och fick ta st 40 i samma modell av skor.

När jag utbrast; ”Men va fan!” svarade han med ”Jag är faktiskt femton, inte fem.”

Men ändå liksom på EN MÅNAD?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.