Det händer ingenting, fast det händer saker mest hela tiden!

Jag är inne i en fas, igen! Jag känner ingen direkt glädje att skriva, varken här, på FB, på Insta, på Wattpad eller någonstans och jag avskyr det. Känslan alltså! För grejen är ju den, jag älskar att skriva – egentligen.

Om allt detta beror på hur jag mår, om det inte händer något spännande eller om jag bara är så sabla trött på ekorrhjulet vet jag inte riktigt, men det jag vet är att jag vill bryta mönstret på något sätt. Frågan är bara var man ska börja.

I alla fall, det händer som sagt saker hela tiden och eftersom de liksom ingår i ekorrhjulet så känns det kanske inte helt logiskt att skria om det när man inte tycker att sakerna ”står ut”. Ni vet, man blir nog lite skadad av alla sociala medier där man ser alla resor, bröllop, folk får barn, skaffar nytt jobb, får en levertransplantation osv. Vad händer egentligen i mitt liv? Inte direkt mycket och jag trivs ju med det, men det ger mig inte mycket att skriva om.

Men jag får väl göra ett försök, inte för er skull, utan för min egen. Jag har genom året använt bloggen som min egen dagbok. Därav en del låsta inlägg och även inlägg som endast jag själv kan se, men det tar bort lite av grejen med bloggen.

Jag lovar er inte att jag ska bli bli duktigare, men jag lovar mig själv att jag ska försöka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.