Höst, vinter eller vår?

Ja, det är den stora frågan det.

Hej hej på er alla förresten. Jag är tillbaka igen. Vet inte hur många gånger jag sagt det, men jag säger det igen. Jag vet inte heller hur många som tittar in här längre men det spelar ingen roll. Jag har ju alltid mest skrivit för mig själv.

Tillbaka till frågan. Vad har vi ens för årstid? Enligt meteorologerna har vi temperaturmässigt vår i Skåne, men eftersom vi inte haft ”vinter ännu” så får de inte kalla det vår utan höst eftersom vi inte passerat ett speciellt datum (??) Låter enligt mig helknasigt, men så är det tydligen. För min del spelar det egentligen ingen roll vad vi kallar årstiden, den är lika tråkig för det.

Det regnar – på tvären, mest hela tiden… och blåser. Alltså på riktigt, ta mig till en varmare världsdel. Jag är så trött på det här nu. Kan man åtminstone få lite sol?

Vi hade iofs sol en dag för några veckor sedan. Då tänkte jag att jag skulle fotografera det för att komma ihåg ögonblicket. Det skulle jag inte ha gjort. Kameran bestämde sig för att tala om för mig att jag behövde rengöra linsen för att bilden var suddig. Tyvärr var det inte i kameran problemet låg utan i det här med att jag inte putsat mina fönster på minst ett år. *Harkel!*

Jag slutade genast med vansinnet att försöka fotografera solen genom fönstret och gick och lade mig istället.

Egentligen hade jag väl tänkt uppdatera mer, men jag tror jag börjar så här. Återigen, välkommna tillbaka.

1 svar på ”Höst, vinter eller vår?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.