Har ni också barn som håller på med TikTok?

I så fall vad tycker ni om det? Tycker ni det är okej? Nu blir ju O snart 18 så jag ser inget konstigt i det faktisk. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag det är sjukt kul att kolla på alla videos som folk lägger ut. Har insett att väldigt många har familjekonton och en del är hysteriskt roliga. Jag kan förstå att de med yngre barn kanske inte tycker att det är rätt plats att vara på, men å andra sidan har de ju åldersgräns också. Själv har jag endast stött på några få videor som jag tycker inte passar, men för att ge TikTok cred, de försvinner oftast ganska fort. De är duktiga på att plocka ner videos som inte följer deras riktlinjer.

Det stora problemet som jag ser det är jag ofta blir så involverad i det här spektaklet att jag hör dessa jäkla musiksnuttar i huvudet konstant. Inte bara när jag går och lägger mig far ljuden runt utan även i alla våra vardanliga situationer så kopplar jag ihop händelser med dessa ljud och/eller videor. Ha ha!

Fördelen med att ha koll på trenderna i appen är att jag i alla fall tror att jag slipper ifrån att bli försökskanin. Ni vet olika challenges som man ska utföra på diverse familjemedlemmar och sedan ska resultatet ut för internetvärlden att beskåda. Men det kommer kanske, den som lever får se. I så fall får jag väl bjuda på det. Alltid glädjer det väl någon?

Tänkte bjuda på ett par filmer som O lagt ut. Vissa filmer flrstår jag mig verklien inte på, medan några av dem är grymt underhållande. JAg antar att jag i detta läget har min ålder emot mig.

@crazyfamily_

I NEED SOM DUET PARTNER PLEASE #xyzbca #acting #act #4u #xyzcba #duet #justforfun #gamergirl #gameing

♬ Famous people used my sound – tk_music69

@crazyfamily_

#duet with ryanesling POV: a year ago I died in a car crash my bf caused. but I will always be around as his Guardian angel. #pov #acting #xyzbca

♬ beeebeee am here – ohrobin
@crazyfamily_

POV: I’m a demon who is trying to take you with me to my world. #pov #xyzbca #xyzcba #devil #demon #acting #viral

♬ Take me to church by Hozier – daycore.audios

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.